Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után megbocsátás?
Nem bocsátottam meg annak akiről megtudtam hogy megtette. Szakítottam. Pofont kaptam ezért. Visszaadtam, aztán végleg szakítottam.
Azzal is szakítottam aki meg akarta tenni, csak még nem volt ideje a konkrét személyt megtalálni erre...de már keresgélt másik csajt.
Szóval 2.es válaszolóval értek egyet 100%ig.
Ha megcsal az akivel együtt vagy, akkor soha a büdös életben nem szeretett. Nem volt szerelem, és ami még ennél is szomorúbb, tisztelet sem, (hogy szakítson előbb, és azután dugjon meg valaki mást, ne a hátam mögött)
Szóval nálam 1 esély van. Ha eljátssza akkor ágyő. És jobb is hogy vége.
Még az kéne hogy büntetlenül megússza az illető hogy tisztességtelen volt velem...és felbátorodik, aztán újra és újra megteszi... Na nem. És aki azt hiszi, hogy egy olyan megcsalás, amiben eljutottak a szexig, nem fog megismétlődni, akkor naiv, vagy hülye. Lehet hogy nem azonnal, hanem 1 , 3, vagy 15 év múlva, de újra meg fog történni. (n 28)
én pl nem tudnék tisztelni olyan pasit, aki megbocsátja a megcsalást...
nyilván mindenkinek a magánügye. Saját döntése.
Viszont, ha én teszem azt, megcsalnám a férjemet, és ő ezt elnézi nekem és nem szakít...akkor nem tudnám tisztelni többé, és nem tudnék felnézni rá úgy mint egy FÉRFIRA. Ezek után valószínűleg én hagynám el, mert ha megcsaltam, akkor nem szeretem, és megérdemli, hogy boldog legyen valaki mással, aki hűséges hozzá és szereti.
Vagy odáig jutnék, hogy megcsalnám amikor csak lehetőségem van rá.
Hozzá teszem, hogy soha nem csaltam meg őt, és nem is áll szándékomban, mert szeretem, és semmi vágyat nem érzek más pasik után...el sem tudom már képzelni, hogy más úgy érjen hozzám...
26. Hidd el sokan tapasztalatbol beszelnek. A csaladomban pl. 2, 36-40 ev közötti nö "csak egy felrelepes" miatt dobott fel több mint 10 eves kapcsolatot, ahol mar gyerek is van.
Hogy miert? Mert utana mar a parjukhoz sem tudtak erni.Egyszerüen mindketten azt mondtak, hogy undorodnak a ferjüktöl.
Ezzel en is igy vagyok. Voltam mar megcsalva, tudom milyen erzes. Mondjuk en egy 3 eves, gyerek nelküli hazassagot dobtam el emiatt.Meg most is ugy vagyok vele, ha a jelenlegi parom megcsalna, gyerek/ek/ ide vagy oda,
repülne. Ugyanez vonatkozik a "csak egy pofon"ra.
23. vagyok 26 írásával kapcsolatosan...valami ilyesmit éreznék én is....kiábrándulás, undorodás, nem tudnék már hozzáérni ahhoz a pasihoz aki előtte más nőt csókolt, dugott meg...bennem ez végleges törést okozna.
tudom milyen amikor megcsalnak. nem érdekelt hogy mennyi idő telt el. (igaz, hogy csak majd 1 év) de nem érdekelt....akkor is elhagytam az illetőt, és nem bántam meg. 1 percig se a szép emlékek ugrottak be róla, hanem a kép, hogy egy másik nővel hempergett....miközben az én vőlegényem volt. egy másodpercig sem gondolkodtam hogy otthagyjam e. nálam ilyen nincs. megcsal=repül.
Nem kell sok ész hozzá hogy kitaláld...
a korábbi kapcsolat tök lényegtelen. a lényeg azon van, hogy ha MÁSSAL hempergett, miközben VELEM volt KAPCSOLATA. = velem nem szakított, csak szimplán megcsalt. nekem ez a bajom, és ezért undorodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!