Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megcsalás után megbocsátás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás után megbocsátás?

Figyelt kérdés
Tudtatok már tartósan és szívből megbocsátani annak aki megcsalt?

2014. febr. 14. 14:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
78%
Hasonló a helyzetünk, mint az utolsónál, csak itt én voltam a másik oldalon. Mi ezután szakítottunk, de akkor döbbentünk rá, hogy mit veszíthetünk. Én konkrétan nem bírtam abbahagyni a sírást, soha nem gondoltam, hogy ennyire fájhat valami, pedig vesztettem már el nagyon közeli hozzátartozómat. Ezután teljesen őszintén elmondtunk egymásnak mindent, és akkor jöttünk rá, hogy nem igaz, hogy minden veszve kell, hogy legyen, és hogy nincs semmi, amit megtehetünk, hogy együtt maradhassunk. Kiderült, hogy mekkora idióta voltam, és, hogy a párom mennyire nem tudta kifejezni, hogy szeret, egyszerűen mert nem tudta, hogyan kell. Kiderült, mennyire nem tudtunk egymással kommunikálni, és mennyire nem egymás igazi személyét láttuk, csak egy skatulyát a másikról, ami a fejünkben volt. Azóta teljesen más a kapcsolatunk, eszembe sem jutna megcsalni. Szóval igenis van olyan, hogy aki egyszer megtette, az többször nem fogja, akkor is, ha a legtöbb példa nem ilyen. Mi mindketten akartuk a változást és tettünk is érte.
2014. febr. 17. 15:20
 22/71 anonim ***** válasza:
15%
#17 Olvasd el a #20,#21 hozzászólást. Szerintem inkább a nők hűtlenek, olyan arányban, ahogy leírtad. Akikkel beszélgettem erről, mind ezt állítják. Annak ellenére, hogy nemsokára megcsalom a feleségem.
2014. febr. 17. 23:35
 23/71 anonim ***** válasza:
88%

Nem bocsátottam meg annak akiről megtudtam hogy megtette. Szakítottam. Pofont kaptam ezért. Visszaadtam, aztán végleg szakítottam.

Azzal is szakítottam aki meg akarta tenni, csak még nem volt ideje a konkrét személyt megtalálni erre...de már keresgélt másik csajt.

Szóval 2.es válaszolóval értek egyet 100%ig.

Ha megcsal az akivel együtt vagy, akkor soha a büdös életben nem szeretett. Nem volt szerelem, és ami még ennél is szomorúbb, tisztelet sem, (hogy szakítson előbb, és azután dugjon meg valaki mást, ne a hátam mögött)

Szóval nálam 1 esély van. Ha eljátssza akkor ágyő. És jobb is hogy vége.

Még az kéne hogy büntetlenül megússza az illető hogy tisztességtelen volt velem...és felbátorodik, aztán újra és újra megteszi... Na nem. És aki azt hiszi, hogy egy olyan megcsalás, amiben eljutottak a szexig, nem fog megismétlődni, akkor naiv, vagy hülye. Lehet hogy nem azonnal, hanem 1 , 3, vagy 15 év múlva, de újra meg fog történni. (n 28)

2014. febr. 18. 02:32
 24/71 anonim ***** válasza:
28%

én pl nem tudnék tisztelni olyan pasit, aki megbocsátja a megcsalást...

nyilván mindenkinek a magánügye. Saját döntése.

Viszont, ha én teszem azt, megcsalnám a férjemet, és ő ezt elnézi nekem és nem szakít...akkor nem tudnám tisztelni többé, és nem tudnék felnézni rá úgy mint egy FÉRFIRA. Ezek után valószínűleg én hagynám el, mert ha megcsaltam, akkor nem szeretem, és megérdemli, hogy boldog legyen valaki mással, aki hűséges hozzá és szereti.

Vagy odáig jutnék, hogy megcsalnám amikor csak lehetőségem van rá.

Hozzá teszem, hogy soha nem csaltam meg őt, és nem is áll szándékomban, mert szeretem, és semmi vágyat nem érzek más pasik után...el sem tudom már képzelni, hogy más úgy érjen hozzám...

2014. febr. 18. 02:49
 25/71 anonim ***** válasza:
29%
Ide most jórészt tizen-huszon évesek írtak, vagy tényleg ennyire felszínesen látják az emberek a világ összefüggéseit és az élet miértjeit?
2014. febr. 18. 10:07
 26/71 anonim ***** válasza:
86%
25-ös, biztos sokan vannak úgy, hogy nem kerültek ilyen helyzetbe, vagy nem tudják, hogy milyen. Amég át nem éli az ember, addig megvannak a szilárd elképzelések, aztán amikor benne van, akkor látja csak, hogy nem olyan egyszerű. Korábban én is azt gondoltam, hogy egy megcsalást nem élhet túl egy kapcsolat, azt meg egyenesen elképzelhetetlennek tartottam, hogy még össze is hozzon, jobban, mint korábban, pedig nálunk ez történt.
2014. febr. 18. 10:26
 27/71 anonim ***** válasza:
100%

26. Hidd el sokan tapasztalatbol beszelnek. A csaladomban pl. 2, 36-40 ev közötti nö "csak egy felrelepes" miatt dobott fel több mint 10 eves kapcsolatot, ahol mar gyerek is van.

Hogy miert? Mert utana mar a parjukhoz sem tudtak erni.Egyszerüen mindketten azt mondtak, hogy undorodnak a ferjüktöl.

Ezzel en is igy vagyok. Voltam mar megcsalva, tudom milyen erzes. Mondjuk en egy 3 eves, gyerek nelküli hazassagot dobtam el emiatt.Meg most is ugy vagyok vele, ha a jelenlegi parom megcsalna, gyerek/ek/ ide vagy oda,

repülne. Ugyanez vonatkozik a "csak egy pofon"ra.

2014. febr. 18. 11:49
 28/71 anonim ***** válasza:
100%

23. vagyok 26 írásával kapcsolatosan...valami ilyesmit éreznék én is....kiábrándulás, undorodás, nem tudnék már hozzáérni ahhoz a pasihoz aki előtte más nőt csókolt, dugott meg...bennem ez végleges törést okozna.

tudom milyen amikor megcsalnak. nem érdekelt hogy mennyi idő telt el. (igaz, hogy csak majd 1 év) de nem érdekelt....akkor is elhagytam az illetőt, és nem bántam meg. 1 percig se a szép emlékek ugrottak be róla, hanem a kép, hogy egy másik nővel hempergett....miközben az én vőlegényem volt. egy másodpercig sem gondolkodtam hogy otthagyjam e. nálam ilyen nincs. megcsal=repül.

2014. febr. 18. 15:33
 29/71 anonim ***** válasza:
35%
Akik azt mondják, hogy utána undorodtak az illetőtől, mert mással hempergett, azok hogy tudnak úgy kapcsolatot kezdeni, hogy tudják, a leendő partner már "hempergett" korábban mással? Nem gúnyból kérdezem, én a feleségemmel úgy kezdtem el járni, hogy mindkettőnknek a másik volt (szexuálisan) az első (ekkor voltunk mindketten 18-ak). Aztán eltelt pár év, éreztük nem is akarunk mást, és jött az eljegyzés és az esküvő. Én írtam, hogy volt egy félrelépés, de tisztáztuk, és azóta jobb a kapcsolatunk, mint valaha. De "undor" szempontjából nem éreztem, hogy másabb lenne, mintha előttem tette volna. Csak bizalmilag volt külömbség, de azt rendeztük. Tehát akkor ebben az esetben nem merül fel problémaként, nincs undor, hogy nemrég még mással szexelt? Mert engem biztos ez is zavarna...
2014. febr. 18. 23:01
 30/71 anonim ***** válasza:
87%

Nem kell sok ész hozzá hogy kitaláld...

a korábbi kapcsolat tök lényegtelen. a lényeg azon van, hogy ha MÁSSAL hempergett, miközben VELEM volt KAPCSOLATA. = velem nem szakított, csak szimplán megcsalt. nekem ez a bajom, és ezért undorodom.

2014. febr. 19. 15:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!