Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megcsalás után megbocsátás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás után megbocsátás?

Figyelt kérdés
Tudtatok már tartósan és szívből megbocsátani annak aki megcsalt?

2014. febr. 14. 14:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
77%

Nézd, van, aki úgy is tud enni, hogy mellette kakkantanak.

Gyomor kérdése.

2014. febr. 14. 15:43
 12/71 anonim ***** válasza:
95%
Személyesen nem vagyok érintett, de a környezetemben azt láttam, hogy ha el is tudták fogadni, megbocsátani és túllépni nem, viták alkalmával a megcsalt felek rendszeresen 'felhánytorgatják'.
2014. febr. 14. 16:46
 13/71 anonim ***** válasza:
96%

Kedves 7-es

Te tudnál bízni abban, aki megalázott azzal, hogy egy kapcsolat legintimebb részét is valaki mással akarja, nem pedig veled???

Ha ez egyszer megtörténik, megtörténhet többször is, senki nem szent.

Én 1 esélyt adok. Nem többet. Ha azt eljátszotta a pasi, megérett a kapcsolat megszüntetése, mivel ez egy nem megbocsájtható dolog.

2014. febr. 14. 18:26
 14/71 anonim ***** válasza:
97%

13. Igazad van!

Az a baj hogy sok nö meg hisz abban, hogy megvaltozhat.

Igen, van olyan aki csak egyszer csalja meg a feleseget, de az csupan 1-2%.Legfeljebb a következö alkalom nem derül ki, mert akkor mar jobban odafigyel az illetö.

En nem birnek mellefeküdni, megcsokolni, atölelni egy ilyen ferfit soha többe.

2014. febr. 14. 18:45
 15/71 anonim ***** válasza:
34%
13 Az ember amig nincs gyermeke könnyen lépeget.
2014. febr. 14. 18:52
 16/71 anonim ***** válasza:
58%

En 5 gyerek mellett is könnyen lepegetnek.Akkor sem hatna meg.

Aranyszabaly: Csak akkor szülj, ha egyedül is kepes vagy felnevelni!!!

2014. febr. 14. 18:54
 17/71 anonim ***** válasza:
31%
Hát akkor kedves válaszolók nagyon naivak vagytok. A férfiak 80-90%-a csalja a párját. Max. nem tudtok róla, így nincs mit megbocsájtani.
2014. febr. 14. 19:29
 18/71 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem egy ilyen helyzetben nem az a fő szempont, hogy fel tudja-e egyedül nevelni a gyerekeket, hanem hogy több éves kapcsolatot, közösen megélt élményeket, leküzdött akadályokat megéri-e eldobni egy emberi botlás, hiba miatt. Mert egy pár hónapos esetleg éves kapcsolatnál ez nem kérdés..., de el tudok képzelni olyan esetet, mikor már meggondolandó.
2014. febr. 14. 19:33
 19/71 anonim ***** válasza:
92%
Az mindig vicces hogy szerencsétlen megcsalt bocsásson meg, és gondoljon a mögöttük lévő sok évre és közös élményekre.Jaaaa a megcsaló erre mért is nem képes? Talán nem kéne kockáztatni azt a sok évet és közös élményt egy kósza kufircért. Ember nincs aki igazából és őszintén meg tud bocsájtani, kimondhatja, eljátszhatja, de felőrli az embert belülről. Inkább lépjen és adjon esélyt magának a megcsalt, egy TALÁN őszinte és boldog kapcsolatra. Ahol megcsalás volt, onnan a boldogság igen messzire költözik.
2014. febr. 14. 20:50
 20/71 anonim ***** válasza:
75%

Igen!

De nagyon nem mindegy a részlet! Egy titkos viszony, vagy csak egy egyszeri botlás? Miért tette? Érzelmi vagy testi indittatásból. A megcsalók 70%-a azért lép félre, mert a párjától már nem kapja meg az odafigyelést. Férfi vagyok, engem megcsaltak, de megbocsátottam. Ő mondta el (ez is egy fontos szempont), többször átbeszéltük, és láttam a szemén, éreztem minden mozdulatán, hogy iszonyatosan bánta és szeret engem. Megbeszéltük mi vezetett idáig és beláttam, nekem is volt szerepem benne. Azóta eljegyeztem, összeházasodtunk, és annyira bensőséges és őszinte a kapcsolatunk, amiről a legtöbb ismerősöm max csak álmodik. Ott, akkor egy percig nem gondolkoztam azon, hogy kirakjam. Felnőtt emberek vagyunk, előbb beszéljük meg! Sosem tudtam rá undorral nézni, szeretem nagyon, és eddig még egy veszekedésnél sem hánytorgattam fel.

2014. febr. 14. 22:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!