Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Bocsánatos bűn flörtölni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bocsánatos bűn flörtölni?

Figyelt kérdés

Ha valakinek a párja félrekacsint, akkor biztosan a párja a hibás? Fel se merül az emberekben, hogy az az ember bizalmat szavazott a párjának, szereti-tiszteli és ugyanezt várja el visszafelé is?

Vannak hullámvölgyek a kapcsolatban, főleg ha már sok éve együtt vannak, házasok, esetleg gyerek is van. Előfordulnak gondok, de erre miért az a megoldás, hogy máshol keressük a boldogságot?

2014. febr. 11. 13:20
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
65%
En nem tudnam megbocsajtani, mert en sem flörtölök. A megcsalt fel hibaztatasa szerintem nem korrekt.Ha valami hianyzik, le lehet ülni megbeszelni. Csak sokan erre keptelenek, igy azt latjak jo megoldasnak, ha keresnek egy harmadikat.
2014. febr. 11. 13:26
 2/31 anonim ***** válasza:
75%

Ha állandóan flörtölget valaki a párja mellett, igen az nem bocsájtható meg.Ezzel a viselkedéssel teljesen lealázza a másikat,aki mellette van.

Ha nem látom,mit érdekel engem,hogy flörtölget(határon belül), de mellettem adja meg a tiszteletet.

2014. febr. 11. 13:26
 3/31 anonim ***** válasza:
71%
A masik topic ihletett meg? :)
2014. febr. 11. 13:27
 4/31 A kérdező kommentje:
Nem ihletett, hanem kifejezetten dühített sok ottani válasz. Nem értem, hogy egyesek hogyan tudnak ilyen furcsán gondolkozni erről a kérdésről. Próbálom megérteni....
2014. febr. 11. 13:29
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is van ott nehany elkepeszto valasz....
2014. febr. 11. 13:30
 6/31 anonim ***** válasza:
53%
Egy kapcsolatba a flört nem fér bele ! .. Egy jól működőben fel sem merül !!! A flörtölés az első lépcsőfok a megcsalás felé vezető úton . Izgalmas dolog a flört ,egy szingli embernek ! Egy kapcsolatban lévő/házas ne tegye meg ! Persze,hűséget fogadunk vakságot nem :-) . Pl metrón ha valakivel összeakad az ember szeme (nem párunk jelenlétében !) ,de mindössze ennyi és utána egyik jobbra ,másik balra az még nem válóok.
2014. febr. 11. 13:34
 7/31 anonim ***** válasza:
92%
Én is furcsálltam kicsit az ottani válaszokat, de hát... kinek mi fér bele.
2014. febr. 11. 13:34
 8/31 anonim ***** válasza:
Mi a cime annak a topiknak?
2014. febr. 11. 13:36
 9/31 anonim ***** válasza:
55%
Nem.
2014. febr. 11. 13:37
 10/31 anonim ***** válasza:
2014. febr. 11. 13:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!