Csajok! Ha valakivel flörtölni próbál a párotok, miért a csajon álltok bosszút?
Huszonéves, dekoratív nő vagyok. Pultosként dolgozom egy kocsmában. Elvárás, hogy kedves legyek mindenkivel, mosolyogjak, öltözzek csinosan stb.
Az egyik törzsvendég macája beszólt, hogyha még egyszer stírölöm (tényleg ezt mondta!) a f*sziját, kirúgat.
Aki a pultnál ül, és italt rendel, arra rámosolygok és kiszolgálom. Legyen az nő vagy férfi, mindegy.
Engem utálnak a nők,ha szemmel ölni lehetne és már nagyon nagyon sokszorosan halott lennék,pedig nem tehetek róla,hogy bámul a pasijuk...:)( Nem szemezek senkivel és nem öltözöm kihívóan sem)
Nagyon egyszerű a válasz,irigyek rád és sokkal egyszerübb rajtad bosszút állni,mint a féltve örzött és elvakultan szeretett faszijukon...!Még ha annak a szeme majd kiesik,akkor sem rá fog haragudni,hanem inkább rád..
ilyen a nők többsége,ne foglalkozz vele,örülj,hogy jól nézel ki!:)
Úgy tapasztaltam, hogy a butább lányok azok, akik a másik nőn "állnak bosszút".
Mert az értelmesebbje pontosan látja, hogy a pasija a disznó, ha kikezd egy másik nővel. Jó esetben - szükség esetén - "szövetkezik" azzal a másik nővel, és kicsit "móresre tanítják" a nem éppen úri embert.
De a butábbja a tulajdonát védi azzal, hogy ugatja a "riválist". Márpedig a rivális nők mindig csak a dekoratív nők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!