Csajok! Ha valakivel flörtölni próbál a párotok, miért a csajon álltok bosszút?
Huszonéves, dekoratív nő vagyok. Pultosként dolgozom egy kocsmában. Elvárás, hogy kedves legyek mindenkivel, mosolyogjak, öltözzek csinosan stb.
Az egyik törzsvendég macája beszólt, hogyha még egyszer stírölöm (tényleg ezt mondta!) a f*sziját, kirúgat.
Aki a pultnál ül, és italt rendel, arra rámosolygok és kiszolgálom. Legyen az nő vagy férfi, mindegy.
Már ne haragudj,de a pultosok nem a visszafogott külsejükről/öltözködésükről híresek,általában jól néznek ki. Persze hogy stíröl a pasi.Nem értem miért vagy meglepve :D
Én tuti a pasimra haragudnék,ha meglátnám,hogy az én jelenlétemben egy másik csajjal akar kikezdeni. Több randi nem lenne. Ennyi önérzetem azért van. Nem hogy még meg is alázzam magam azzal, hogy a vetélytársra ott a helyszinen féltékenykedni kezdek...Nem értem az ilyen nőket...
Egy szintén dekoratív csaj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!