Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Ha valakivel flörtölni...

Csajok! Ha valakivel flörtölni próbál a párotok, miért a csajon álltok bosszút?

Figyelt kérdés

Huszonéves, dekoratív nő vagyok. Pultosként dolgozom egy kocsmában. Elvárás, hogy kedves legyek mindenkivel, mosolyogjak, öltözzek csinosan stb.

Az egyik törzsvendég macája beszólt, hogyha még egyszer stírölöm (tényleg ezt mondta!) a f*sziját, kirúgat.

Aki a pultnál ül, és italt rendel, arra rámosolygok és kiszolgálom. Legyen az nő vagy férfi, mindegy.

2010. júl. 5. 17:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Há. Ismerős szitu. Én is voltam pultos, és előfordult egy párszor. Nem kell az ilyeneket komolyan venni. Neked az a dolgot, hogy kedves legyél mindenkivel, mosolyogj... Én ha valami konfliktusom volt, akkor időben elmondtam a dolgot a főnökömnek, inkább tőlem tudja az igazat, mint mástól kifordítva. (erre is volt példa)
2010. júl. 5. 18:33
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Már ne haragudj,de a pultosok nem a visszafogott külsejükről/öltözködésükről híresek,általában jól néznek ki. Persze hogy stíröl a pasi.Nem értem miért vagy meglepve :D

Én tuti a pasimra haragudnék,ha meglátnám,hogy az én jelenlétemben egy másik csajjal akar kikezdeni. Több randi nem lenne. Ennyi önérzetem azért van. Nem hogy még meg is alázzam magam azzal, hogy a vetélytársra ott a helyszinen féltékenykedni kezdek...Nem értem az ilyen nőket...

Egy szintén dekoratív csaj :)

2010. júl. 5. 20:42
 23/23 A kérdező kommentje:
Igen, a munkámhoz tartozik, hogy szexi legyek. És az a lényeg, hogy minél több férfi vendég (ők fogyasztanak többet) jöjjön be minden nap.
2010. júl. 5. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!