Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bocsánatos bűn flörtölni?
Ha valakinek a párja félrekacsint, akkor biztosan a párja a hibás? Fel se merül az emberekben, hogy az az ember bizalmat szavazott a párjának, szereti-tiszteli és ugyanezt várja el visszafelé is?
Vannak hullámvölgyek a kapcsolatban, főleg ha már sok éve együtt vannak, házasok, esetleg gyerek is van. Előfordulnak gondok, de erre miért az a megoldás, hogy máshol keressük a boldogságot?
Pontosan, ahogy előttem is írták, a testiség már k-ára nem flört kategória. A flört egy játékos kis kacérkodás, semmi több. Ahol már tapizás meg randizgatás van, az ismétlem, NEM FLÖRT.
Tehát tényleg ne mossuk már össze a flörtöt a hűtlenséggel.
Nekem is az a flörtölés kategória, amit a 20-as válaszoló ír.
Ha valakivel randizok, ölelkezünk, simogatjuk, fogdossuk egymást, esetleg elcsattan egy csók is, az nekem már egy kezdődő viszonyt jelent, attól függetlenül, hogy tovább folytatódik, vagy abbamarad.
Kedves Kérdező!
Ha el vagy hűlve a vitaindító topic válaszain, akkor nézz bele ebbe.
Kisebbségi véleményt képviseltem itt a döbbenetemmel, mert a magát haladónak és modernnek gondoló többség a felvetett jelenség heves támogatásába kezdett, lehordva a földig az ottani kérdezőt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
Úgy látszik, ilyen világot élünk...
Amúgy van különbség "flört" és "flört" között.
Amikor nyilvánvaló szexuális jeleket küld valaki, az nem fér bele. De a viccelődés és az ehhez hasonló jópofáskodás nekem belefér.
Kérdező, FLÖRTÖLNI szerintem nem "bocsánatos bűn" - mert nem bűn. Az emberek jó részének kell az a tudat, hogy "nem akad jobb neked, azért vagy mellettem" c. helyzetben van a párjával, hanem igenis szabad döntéséből pont a párja a párja, mert természetesen tudNA mással is kezdeményezni - ha akarna. Na, ez a flört, a LEHETŐSÉGEK számbavétele, amiből az ember meggyőződik arról, hogy ő még vonzó férfi vagy nő. Ennyi.
Amik a kedves előzőnél bicskát nyitogatnak, azt bármikor megteheti a zasszony tőlem 2 méterre... egyáltalán nem zavar, ha nő és nőként képes hatni férfiakra - és így legalább biztosan tudom, hogy nem azért van velem, mert "nem akad más", hanem azért, mert az a más nem JOBB számára. Szóval egy buliban nem az az érdekes, hogy közben melyikünk kivel flörtölget, hanem az, hogy együtt érkezünk, és együtt is távozunk onnan. Ennyi.
Flörtölni =/= máshol keresni a boldogságot.
Bizonyos határon belül, úgyértve, ha nem lesz következménye, csak pillanatnyi mókából teszi az ember, bocsánatos, illetve "megérthető", szerintem.
26L:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!