Még mindig nem tudok flörtölni és azt sem tudom, hogy milyen nő kell nekem. Szégyenletes?
Akkor lehet az a baj, hogy a "kinézet" alapján akarsz választani... és egyből az álomnőre hajtasz... úgy pedig persze, hogy leblokkolsz.
Próbálkozz inkább olyan lányokkal, akik nem "tökéletesek" a szemedben, hanem inkább jófejek, barátságosak, megértők. Tanulj meg olyan lányokkal flörtölni, akiknek a társaságában nem jössz egyből zavarba, ezek amolyan haveri flörtök, amikkel formába hozhatod a szöveged, és senki sem sértődik meg vagy ég be.
Legalábbis nekem ez jól bejött. Bár én lány vagyok. :)
Az meg hogy ki jön be neked. Amikor majd ott leszel, hogy megismertél valakit, tudni fogod, hogy na ő bejön neked. Sztereotípiákat felállítani fölösleges és még káros is lehet.
Nekem mindig is a macsó volt az ideálom. Aztán összejöttem párral... és rájöttem, hogy utálom a macsókat. Most egy aranyos, kedves, nem az a "Na én aztán tudom mi kell a nőnek" típusú fiúval járok már évek óta. És ő az Igazi.
Kinézetre: Legyen aránylag magas (min. 170 cm), hosszú sötét haja, csinos, de ne plázacica, nőies megjelenésű.
Ez szerinted "tökéletes"?
nekem volt egy randim ahol én voltam a szebb (36 éves ördög)
azóta nem csajozok....
""tökéletesek" a szemedben" ... ezt írtam. Mindenkinek az a tökéletes, amit ő annak tart.
Próbálkozz 165 cm, vörös hajú, kevésbé csinos, kevésbé nőies lányokkal, akik viszont tök jó fejek és vevők a dumádra.
Ha belsőre nem tudod milyen lányt keresel, akkor még saját magadat sem ismered!
Először ismerd meg magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!