Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elfogadható ez a hozzáállás a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadható ez a hozzáállás a párodtól?

Figyelt kérdés

Pár hónapja volt egy elég nagy vitánk, mert kiderült hogy flörtölt valakivel. Előtte is volt már rá gyanúm, de valahogy elsunnyogta. Amikor világosan kiderült minden, akkor elmesélte részben az esetet, én megbocsátottam neki.

Most viszont úgy alakult az élet, hogy egy helyre kerültek dolgozni és 2 hétre elutaznak külföldre oktatásra.

Ez nekem baromira fáj és félek. Elmondtam az aggodalmaim a páromnak is, aki kb.ennyivel reagálta le: "hagyjál már ezzel a témával, azóta nem is beszélek ...-vel."

2014. febr. 11. 11:12
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
30%

És egy kis flört miatt?

csak szépen egy másik nőhöz lököd, aki nem sárkánykodik

2014. febr. 11. 11:17
 2/45 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem is inkabb ne emlegesd. Legyel jo feleseg, hogy haza akarjon jonni hozzad, hogy vagyjon utanad. Ha ezt megkapja toled, akkor akarmilyen bombano johet, nem fog kelleni neki.
2014. febr. 11. 11:25
 3/45 anonim ***** válasza:
81%
Igaza van az előzőnek, túlreagálod. Az ilyen viselkedéssel csak azt éred el, hogy elege legyen belőled. Szavazz neki több bizalmat, mert így egész életedet azzal töltheted, hogy rettegsz mikor csalnak meg, vagy hagynak el. A világon semmi értelme. Ez a kockázat mindig fenn áll, nem tudsz biztosra menni, ilyen az élet.
2014. febr. 11. 11:28
 4/45 anonim ***** válasza:
65%
sosem szabad kimutatni a párodnak hogy féltékeny vagy. ez alap.
2014. febr. 11. 11:33
 5/45 anonim ***** válasza:
95%

Inkább használd ki a két hetet. Menj szórakozni, kikapcsolódni.

Sokan igen sokat adnának két szabad hétért :)

2014. febr. 11. 11:39
 6/45 anonim ***** válasza:
43%

Szóval szerinted rugassa ki magát, mert éppen egy olyan növel küldik továbbképzésre, akire te féltékeny vagy?!?!?!?

Nem hiszem, hogy megkérdezték töle, hogy megfelel-e az a kolléga, akit vele együtt küldenek.

Ha ilyen betegesen féltékeny vagy, akkor rövidesen éppen ezzel üzöd el magad mellöl a férjedet.

2014. febr. 11. 11:51
 7/45 anonim ***** válasza:
77%

Konkrétan mi történt flört alatt?

Elég nehéz, nekem is rosszul esne, ha tudnám, hogy két hétig pont azzal a nővel lesz, de ha szóvá teszed, akkor tényleg cseszegetésnek fogja venni.

Ha meg akar csalni, akkor úgyis megfog, nem kell ahhoz elutazni két hétre sehova.

Ha nem tudsz már benne bízni és minden gyanús, akkor meg nem érdemes együtt maradnotok.

2014. febr. 11. 11:58
 8/45 anonim ***** válasza:
81%

"2 hétre elutaznak külföldre oktatásra. "

Nem lennék nyugodt a helyedben!!

Napi néhány óra okítás, majd sok-sok szabad délután és éjszaka...

2014. febr. 11. 12:07
 9/45 anonim ***** válasza:
75%
Mi volt pontosan ,mi történt flört címszó alatt ? .. Egyébként valahol megértelek ,én sem örülnék a helyedben ..
2014. febr. 11. 12:07
 10/45 anonim ***** válasza:
39%

Elutaznak két hétre párszor sexelnek.

De ha folyton féltékenykedsz még el is fog hagyni....

2014. febr. 11. 12:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!