Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadható ez a hozzáállás a párodtól?
Pár hónapja volt egy elég nagy vitánk, mert kiderült hogy flörtölt valakivel. Előtte is volt már rá gyanúm, de valahogy elsunnyogta. Amikor világosan kiderült minden, akkor elmesélte részben az esetet, én megbocsátottam neki.
Most viszont úgy alakult az élet, hogy egy helyre kerültek dolgozni és 2 hétre elutaznak külföldre oktatásra.
Ez nekem baromira fáj és félek. Elmondtam az aggodalmaim a páromnak is, aki kb.ennyivel reagálta le: "hagyjál már ezzel a témával, azóta nem is beszélek ...-vel."
Jé, milyen érdekes válaszok! Nem is tudtam, hogy ennyi kapcsolatba belefér, hogy a pár egyik tagja eljárjon szórakozgatni a más nemű kollégájával és ölelgeti, taperolja, netán csókolózik is vele.
De akkor úgy látszik, mi vagyunk maradiak a párommal, mert nekünk ez valahogy nem férne bele. :)
Komolyan mondom nem ertem az itt kommenteloket, meg a vegen a kerdezo lesz a hibas, amiert a ferje flortolget????
Milyen kerdes az, hogy mit nem kap meg otthon? Ha valamit nem kap meg a kedves ferj, akkor joga van felre kacsintani, megal az esz. Ha nem tetszik valami otthon azt meg kell beszelni, ha nem megy akkor viszlat, es lehet flortolgetni, csajozni. Meg hogy hazsartos lenne a kerdezo, ha az en paromrol ilyen kiderulne, egy oraja lenne osszepakolni a holmijat, mehet amere lat a verzo orraval egyutt.
24-es, ezt miből gondolod?
Nem tartom magam idegbetegnek, de ha ilyesmi derülne ki a férjemről, azért én is aggódnék és fordítva, nyilván a férjem sem tapsikolna örömében, ha én csinálnék ilyet egy másik férfival, pedig ő sem egy idegbeteg típus.
Ha pedig azután úgy alakulna, hogy az illetővel még együtt kellene tölteni két hetet, hát én nem tudom, de szerintem természetes lenne, hogy megfordulna egy s más a fejünkben egy ilyen eset után. Nem hiszem, hogy ez még idegbetegség.
Azért nehogy már a kérdező legyen a hibás! És a férfi mit ad neki hogy vele legyen? Ilyen alapon mindenki csaljon mindenkit! A hímneműek véleményem szerint nem ösztönlények. Ha egy nő tud hűséges lenni,egy férfi is.
A kérdésre pedig: Ez az utazás valószínűleg kötelező. Próbálj meg megnyugodni,akár igazat mond,akár nem,azt innen nem lehet megállapítani. Mivel már megbocsátottál egy megcsalást,lehet hogy úgy érzi,hogy te így is úgy is vele leszel. Amíg távol van,hívd fel naponta,hogy mi van vele,de ne kérd számon. Próbáld meg lezárni magadban ezt a megcsalást,ha nem megy,szerintem ez a kapcsolat hosszabb távon az őrületbe fog kergetni. Én szakítanék a helyedben,de csak ha akkor,ha tényleg úgy érzed ,hogy nem bírsz megbocsátani,nem bízol benne. Az írásod alapján pedig ez jön le.
En nem hiszek abban, hogy egy boldog hazassagban elo ember flortolgetni kezd. Olyan erdekes, hogy akik panaszkodnak megcsalasra, azok egytol egyig csodalatos, karcsu, kedves es tokeletes felesegek.
Nem mentegetem a ferjet, de nem hiszek abban, hogy a topicnyito hibatlan.
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem valószínűleg meg fog történni a dolog a 2 hét alatt. Márcsak azért is, mert tudják, hogy nem szabad és, hogy ott nem bukhatnak le, ez épp elég. Nem tudom mit kéne tegyél, én biztos nem engedném a férjem el, d emondjuk én házsártos vagyok, ha ilyesmiről van szó:D Szerencsére nálunk nem fér bele még egy kis flört sem, sőt, fel se merül.
Amúgy, a válaszokon döbbenek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!