Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elfogadható ez a hozzáállás a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadható ez a hozzáállás a párodtól?

Figyelt kérdés

Pár hónapja volt egy elég nagy vitánk, mert kiderült hogy flörtölt valakivel. Előtte is volt már rá gyanúm, de valahogy elsunnyogta. Amikor világosan kiderült minden, akkor elmesélte részben az esetet, én megbocsátottam neki.

Most viszont úgy alakult az élet, hogy egy helyre kerültek dolgozni és 2 hétre elutaznak külföldre oktatásra.

Ez nekem baromira fáj és félek. Elmondtam az aggodalmaim a páromnak is, aki kb.ennyivel reagálta le: "hagyjál már ezzel a témával, azóta nem is beszélek ...-vel."

2014. febr. 11. 11:12
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
23%

Most viszont úgy alakult az élet, hogy egy helyre kerültek dolgozni

teljesen véletlenül ez mégis h a fenébe lehet?

2014. febr. 11. 15:35
 42/45 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező ne törődj a Téged hibáztató kommentekkel.

Ha most azt írtad volna ki, hogy flörtöltél valakivel, aki le is tapizott, mert nem kapsz meg a párodtól mindent és most vele mész 2 hétre külföldre okosodni, és a párod féltékeny, akkor már elhordtak volna mindenféle orda ribizlinek. És savaznának, hogy miért félrementél, miért nem szakítottál előtte. De mivel te vagy a nő, így neked most tűrni kell szó nélkül, hogy a párod félrejár.

Nyilván azt nem tanácsolom, hogy vedd rá a párod felmondásra, de ahhoz igenis ragaszkodnék a helyedbe, hogy ne csak ennyivel rázzon le, hogy nem is beszél már azzal a nővel.

Az hogy ezt így odaveti, nem igazán azt mutatja, hogy annyira érdekelnék az érzéseid. Legyen szó bármilyen vélt vagy valós problémáról, ha a párom így reagálná le, hogy hagyjam már, akkor igen csak elgondolkoznék rajta, hogy mennyire érdekli a lelkivilágom.

Mert lehet, hogy ezzel a nővel tényleg nem lesz semmi, kihunyt az a kicsi parázs, ami miatt flörtölt vele, de hogy ennyire nem foglalkozik azzal, hogy téged ez bánt és beszélni sem akar róla, az tiszteletlenség veled szemben.

Mond el neki nyugodtan, hogy neked ez fáj, kérd, hogy nyugtasson meg, de nem csak azzal, hogy lepattint.

2014. febr. 11. 15:51
 43/45 anonim ***** válasza:
60%

megmondanám neki h arra van az ajtó apukám!

amúgy ő a férjed? gyerek van? ha nem akkor lapát!!

komolyan nem értem h nők miért viselnek el mindent a pasiknak?! legyen már bennetek gerinc ha már benne nem volt.

ha nem a férjed és nem a gyerekeid apja akkor teljesen feleslegesen pazarlod az idődet rá. ha igen,akkor párterápia-miért ment félre,miért kezel le téged stb-és a céges kirándulást felejtse el!

2014. febr. 11. 15:57
 44/45 anonim ***** válasza:
63%

Hosszú éveken át tartó kapcsolatban azt mondom egy kis flört belefér a kapcsolatba (ezalatt nem a csókot értem, hanem a lazább formáját, pl. bók egy másiknak, egy két pillantás meg ilyenek).

De azok alapján amit te leirtál, hát bizony én is aggódnék. Mert a randizás nem pont a lazább formába tartozik már. És ahogy válaszolt rá..nekem felettébb gyanús! Ráférne egy kis komoly beszelgetés erre a helyzetre..

2014. febr. 11. 16:37
 45/45 anonim ***** válasza:
hát kérdező nem irigyellek, de biztos, hogy nem tudnék aludni nyugodtan két hétig, míg ezek oktatáson vannak. csúnyán hangzik vagy nem, de választás elé állítanám, vagy megy vagy marad, ha megy akkor végleg. nincs olyan cég ahol ne tudnák megoldani, hogy más menjen az oktatásra, senki se pótolhatatlan! ...
2014. febr. 11. 23:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!