Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadható ez a hozzáállás a párodtól?
Pár hónapja volt egy elég nagy vitánk, mert kiderült hogy flörtölt valakivel. Előtte is volt már rá gyanúm, de valahogy elsunnyogta. Amikor világosan kiderült minden, akkor elmesélte részben az esetet, én megbocsátottam neki.
Most viszont úgy alakult az élet, hogy egy helyre kerültek dolgozni és 2 hétre elutaznak külföldre oktatásra.
Ez nekem baromira fáj és félek. Elmondtam az aggodalmaim a páromnak is, aki kb.ennyivel reagálta le: "hagyjál már ezzel a témával, azóta nem is beszélek ...-vel."
29-es. Miert olyan fontos, hogy hibatlan-e vagy sem???
Aki felrement az a ferj!
Normali embereknel a kovetkezo lehetosegek merulhetnek fel:
- Nem tetszik ami otthon van, megbeszelik, atragjak,probalnak javitani.
- Ele all a ferj, bocsi, de ez meg ez a problemam, nem akarom megoldani valjunk el.
Utana mindenki azt csinal amit akar, nincs megalazas, hazugsagok stb.
Szerintem ez a ferr.
"En nem hiszek abban, hogy egy boldog hazassagban elo ember flortolgetni kezd."
Akkor még keveset tudsz, de tényleg van ilyen.
Meg olyan is, hogy tényleg nem boldog, de nem azért, mint ha a párjával lenne valami probléma.
Mivel semmit sem tudunk az előzményekről, én nem találgatnék.
A kérdésre meg csak azt tudom válaszolni, hogy ha az ÉN párom flörtölt volna olyan szinten valakivel, hogy voltak randik, tapizás és talán csók is, én is aggódnék, ha két hétre elutazna olyan társasággal, amiben a nő is benne van és nekem sem esne jól, ha normálisan közölném vele a félelmeimet és így reagálna.
Ezért nem szabad nagy teret adni a kedves férjeknek, vagy akár feleségeknek, mert mindig valamelyik tullép a határon.Amikor már házas valaki, az menjen szórakozni a társával és nem kolleginákkal stb.
Ja most látom, hogy még nem a férjed.Kérdezõ én már leléptem volna mellõle, mert nem fog tisztán visszaérkezni az utjáról.Ne félj, nincs értelme, ha a sors ugy irta meg, hogy ne maradj mellette,akkor jobban jársz, megkiméled magadat a késõbbi csalódásoktól.
Ha nem engeded el,abból biztos veszekedès lesz,vagyis a karjaiba kergeted.
Muszàj vagy elengedni. Az lenne jó,ha lenne valaki,aki tudna èrtesíteni arról,hogy mi törtènik köztük.Ha màr hazajött ès törtènt valami köztük,ûgy sem fogja elmondani. Nem tudom neked mennyi elèg egy kapcsolat vègèhez,de az,hogy màst ölelget,szerintem elèg durva.Nem tudsz mit tenni egyenlöre,ha nincs senki aki èrtesítsen arrôl,hogy mi van köztük,vàrnod kell,bizni,hogy nem törtènik semmi,ès rèsen lenni. Mindenesetre foglald le magad,mert az örületbe fogod kergetni magad a kèt hèt alatt.
Mondjuk az is elgondolkottató,hogy ha nem teszi meg,akkor az mièrt van.Azèrt mert te vagy neki,vagy azèrt mert nem akarja.Szerintem nem midegy.
Személy szerint, én nagyon féltékeny tipus vagyok. Ahogy a párom is.
Mi nem járunk szórakozni és nem fér bele, hogy egymás nélkül menjünk valahova, nemhogy flörtöljünk.
Lehet, hogy régimódi vagyok, de ha már gyerekeink lennének akkor sem válnék el ha megcsalna (nem mondom, hogy nem szállna a szar is). A válást viszont biztos, hogy sokkal komolyabb ok kellene, hogy kiváltsa. Ha már nem szeretjük egymást, vagy egyikünk nem akar a másikkal lenni.
Sok kommentet olvastam amin elcsodálkoztam, hogy vannak ilyen kapcsolatok, vagy olyan emberek akik ilyen szemszögből látják a dolgokat.
A te helyzetedben szerintem bíznod kellene benne, még ha majdhogynem fölösleges is.
Ha féltékenykedsz ellököd magadtól, és ha tényleg úgy reagál amikor megpróbálod megbeszélni vele, hogy: ,,hagyjál már", akkor inkább rá kell hagynod..
Pont véletlenül egy helyre kerülnek dolgozni... És együtt kell elmenniük két hétre, olyan kollegák társaságában, akik már legutóbb is falaztak nekik. Én nem dőlnék be. A csaj nagyon hajt a palidra, nem érdekli, hogy barátnője van, ráadásul a párod már egyszer jelét adta, hogy kapható rá.
Számomra nem kérdés, hogy mi fog történni az oktatás után. Azt kell átgondolni, hogy meg tudnál e bocsátani egy újabb megcsalást.
Én egyáltalán nem vagyok féltékeny típus, de biztos nem nézném jó szemmel ezt.
Nem vagyok féltékeny típus sőt a mai napig =10 év után) nagy részt külön járunk szórakozni. Nálam a minimális flört belefér de a fogdosás, tapi már nem az csak a célozgatás......
Megértem hogy mennyire bánt a szituáció, pont ők ketten mennek,de nem nagyon tehetsz semmit. Sajnos. Minél többet lovagolsz a témán annál rosszabb lesz +ha meg akar csalni ez nélkül is megteszi mert nem lesheted minden lépését...a legjobb ha kiderül minél hamarabb és tudsz lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!