Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadható manapság ez a hozzáállás egy majdnem 20 éves fiútól?
Azt vettem észre, hogy az utóbbi 1-2 évben teljesen megváltozott a lányokhoz való hozzáállásom. 14 évesen még csak azt láttam bennük, hogy így meg úgy rendezném el őket (azt hiszem, nem kell részleteznem), és persze csak a külső alapján ítélkeztem. Kapcsolat nélkül is tudtam velük szexelni, néhányszor volt is erre példa.
Mostanában már egészen másképp látom ezt a dolgot. Furcsa módon sokkal előbb fog meg egy lány személyisége, és bármennyire hihetetlen, nem a külső alapján válogatok, vagy legalábbis nem annyira, mint régen. Egy kevésbé gyönyörű, de ugyanakkor megnyerő személyiségű lány sokkal vonzóbb a szememben. A szex kizárólag kapcsolatban megy, ha megvan a megfelelő szeretet, bizalom, egyébként nem tudnék.
Velem van valami baj, vagy csak túlzottan megkomolyodtam?
19/F
Mégis miért baj az, ha értelmesebb gondolkodsz?
Bár a mai világban az ilyesmi nem kapós...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!