Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire elfogadható manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elfogadható manapság ez a hozzáállás egy majdnem 20 éves fiútól?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy az utóbbi 1-2 évben teljesen megváltozott a lányokhoz való hozzáállásom. 14 évesen még csak azt láttam bennük, hogy így meg úgy rendezném el őket (azt hiszem, nem kell részleteznem), és persze csak a külső alapján ítélkeztem. Kapcsolat nélkül is tudtam velük szexelni, néhányszor volt is erre példa.

Mostanában már egészen másképp látom ezt a dolgot. Furcsa módon sokkal előbb fog meg egy lány személyisége, és bármennyire hihetetlen, nem a külső alapján válogatok, vagy legalábbis nem annyira, mint régen. Egy kevésbé gyönyörű, de ugyanakkor megnyerő személyiségű lány sokkal vonzóbb a szememben. A szex kizárólag kapcsolatban megy, ha megvan a megfelelő szeretet, bizalom, egyébként nem tudnék.

Velem van valami baj, vagy csak túlzottan megkomolyodtam?

19/F

2013. aug. 16. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mégis miért baj az, ha értelmesebb gondolkodsz?

Bár a mai világban az ilyesmi nem kapós...

2013. aug. 16. 21:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Haha en keson ero vagyok, ugyanez van csak mar 26 vagyok :D
2013. aug. 16. 21:39
 3/7 anonim ***** válasza:
taníts mester
2013. aug. 16. 21:43
 4/7 anonim ***** válasza:
70%
Ez a normális gondolkodás,nem agyba-főbe baszni mindenkit
2013. aug. 16. 21:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Most bebizonyítottad hogy a szavaiddal, hogy fiatal felnőtt létedre képes vagy racionálisan gondolkodni, viszont ha kiírtad a kérdést akkor mégis bizonytalan vagy :O 19/F (majdnem 20 éves fiú vagy ahogy te is)
2013. aug. 16. 21:44
 6/7 Pendulum92 ***** válasza:
100%
Rájöttél arra, amire sokan előbb-utóbb rájönnek. Persze van aki nem.
2013. aug. 16. 21:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik mostanra nőtt be a fejed lágya. :D
2013. aug. 16. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!