Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megcsalás után megbocsátás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás után megbocsátás?

Figyelt kérdés
Tudtatok már tartósan és szívből megbocsátani annak aki megcsalt?

2014. febr. 14. 14:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
78%

Ahogy a 30-as irja. Nem az zavar, hogy elöttem kivel volt, hanem amig velem van együtt(es allitolag szeret); massal fetreng, mashoz er hozza, stb... Ez az undorito.

Ha valami nem jo, esetleg hianyzik a kapcsolatbol, szexböl, akkor ki kell nyitni a szajat es szolni, hogy ezt mashogy kene. Nem egy masikat keresni suttyomban, a partneret pedig megalazni.

Ha velem valaki ilyet csinal(akarmennyire is szeretem), en nem nezem el neki, söt meg sem hallgatnam, mert erre nincs magyarazat, sem mentseg. Pakolhatja a kis cokmokjat es eltünhet.

2014. febr. 19. 15:48
 32/71 anonim ***** válasza:
58%
Azt azért megkérdezném a sok radikálistól, akik rögtön kidobnák a férjüket egy megcsalás után, hogy szeretitek Ti őket? Mert akit én szeretek, azt meg akarom tartani. És most nem arról van szó, hogy egyetértek a megcsalással vagy védeném azokat, akik megcsalják a párjukat. Viszont ha valami elromlott, azt meg is lehet javítani, nem kell rögtön kidobni...
2014. febr. 19. 16:19
 33/71 anonim ***** válasza:
74%

Igen szeretem a férjem. De ha engem ő nem szeret, és nem tisztel, ezért megcsal, ahelyett hogy megbeszélte volna velem a gondját.. akkor én nem érzek bűntudatot azért mert nem bocsátok meg.

Miért jön most az elő, hogy akkor aki elnéz ilyesmit az biztos nem szereti eléggé a másikat.... és a megcsaló fél hatalmas szerelme hol volt amikor megdugott valaki mást?

Szóval szeretem a férjem. De ha ő megcsalna, akkor ő nem szeret engem, és én ezért nem fogok vele maradni.

Ha valami baj van, meg lehet javítani, meg kell beszélni, de egy házasságtörést soha senki nem felejt el, és van olyan aki nem hajlandó ezek után a párjával élni mert akkorát csalódik.... ez van.

A hűtlenség nem egy probléma amit meg kell oldani, javítani. A hűtlenség árulás. És ha valaki ezt nem bocsátja meg, attól még szerette az illetőt...csak ezek után már nem fogja. Ennyi. Remélem így világos...

Egyéb kérdés?

2014. febr. 19. 17:06
 34/71 anonim ***** válasza:
69%
Legalábbis nekem olyan ember nem kell aki megcsal....akkor már nem akarom megtartani. Menjen amerre lát. Én meg ha beledöglök, akkor is elfelejtem.
2014. febr. 19. 17:08
 35/71 anonim ***** válasza:
61%

A hűtlenség egy problémasorozat vége, amit ha időben észrevettek volna elkerülhető lett volna. Ha ez mégsem történt meg, azért mindkét félnek felelősséget kellene vállalnia.

Másrészt meg a megcsalás nem azt jelenti, hogy nem szeret. Állítólag több embert is lehet egyszerre szeretni.

2014. febr. 19. 17:19
 36/71 anonim ***** válasza:
71%

En szeretem a ferjemet, nagyon is!DE! Ha ö megcsalna, nem lennek hajlando tovabbra is vele maradni, mert melyen a lelkembe tiport! En nem fogom megcsalni soha, ezt tudom biztosra!

A kapcsolatunk elejen elmondtam neki, hogy csak 1 lehetösege van nalam.

Azt is elmondtam, ha valami problemaja van velem, szoljon, leülünk , megbeszeljük. Ha ezek utan neki megis mas kell, akar csak 1 ejszakara is,akkor bizony repül.

Ha megbocsajtok (bar ugysem menne), mi arra a biztositek, hogy nem teszi meg ujra? Elfelejteni nem tudnam amit tett, ezrt nem is lenne ertelme folytatni.

2014. febr. 19. 18:19
 37/71 anonim ***** válasza:
100%
Aki kepes több embert is szeretni, az ne kezdjen egy olyannal kapcsolatba, aki nem toleralja a megcsalast.
2014. febr. 19. 18:29
 38/71 anonim ***** válasza:
87%

Én speciel nem tudok több embert szeretni. Soha nem voltam szerelmes addig amíg a férjemet meg nem ismertem. Pedig az előtte lévő 5 év alatt 19től-24 éves korom elejéig volt pár kapcsolatom....de amikor a férjemet megismertem, beleszerettem. Életemben először. Mégpedig azért mert igazi lelki társak vagyunk.

Lehet rámondani hogy nincs ilyen, meg hogy több lelki társ is lehet, meg hogy csöpögés stb...de mi ezt érezzük és ennyi.

Mi megtaláltuk egymást és kész...nekem nem volt több szerelmem, és soha senkivel nem volt ilyen kapcsolatom. Neki sem.

Tehát tudom hogy nem fogok soha másik férfit szeretni. És ő sem fog másik nőt. Mert már nem úgy néz a nőkre, hogy hú de jó csaj, de megdugnám... hanem úgy, hogy szép szép, de az ő felesége sokkal szebb:D

Ami persze nem igaz, csak elfogult a lelkem:)

2014. febr. 19. 18:43
 39/71 anonim ***** válasza:
69%
Nem. A hűtlenség gerinctelen dolog. Ha sok a probléma, meg kell beszélni. Ha 20x kell átrágni akkor 20x. Ha az egyik fél mégis inkább elmegy dugni valaki mással, az nem a társa hibája. Hanem a megcsaló fél gerinctelensége.
2014. febr. 19. 18:45
 40/71 anonim ***** válasza:
88%

Tudod ha valamit nem tudnak megoldani sok sok beszélgetéssel megegyezéssel, SEMMIVEL amivel csak próbálkoznak, akkor szakítani is lehet tisztességesen, mielőtt még mással kezdenénk bármilyen kapcsolatot.

Persze ezt sokan nem teszik meg. Mert ahhoz bőr is kell az arcukra, meg őszinteség...az meg nincsen. Inkább elmennek titokban mással szexelni mert gyávák elmondani, hogy már nem boldogok és úgy érzik nincs megoldás a problémára, és inkább váljunk el békében.

Ezáltal hűtlenek lesznek, szeretővel, és házastárssal együtt. Ez a legkényelmesebb... mert félredughat, ugyanakkor ott a házastárs aki biztosítja az otthont, az állandóságot, a külvilág számára tökéletes házasság képét stb...

2014. febr. 19. 18:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!