Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után megbocsátás?
Nem.
Ha egy harmadik szét tudta szakítani, akkor az soha nem volt igazi szerelem...
Ha annyira szeret nem csal meg. Ha nem szeret akkor meg jobb is, hogy vége.
Nem érdemel új esélyt.SOHA
En nem tudtam...
1 honapig kinlodtunk meg, de mindig mikor raneztem egy gorenynek gondoltam aki nem tisztelt annyira se, hogy szakitani tudjon megalazas helyett... Arra volt jo az 1 honap hogy lezartam az egeszet!
Én nem tudnék.
Valószínűleg mindig bennem lenne az a tüske, még ha azt mondom, hogy megbocsátom, szerintem sosem tudnám elfelejteni.
A másik meg az, ha 1x már megtette, akkor nem kétséges, hogy újra meg fogja.
Biztos, hogy a bizalom nagyon megingadozna és már nem lenne az a kapcsolat olyan kiegyensúlyozott, mint előtte, mert bennem lenne az a HA...
A 2-es szövegével ne törödj.
Meglehet. De, hogy megtudd, nagyon-nagyon szeretned kell a másik embert.És tényleg szeretned.És akarnod kell a megbocsájtást, nem azért mert a másik ember kéri, hanem azért mert te akarod, hogy rendeződjön a dolgod.
Egyébként megcsalni egy másik embert bosszúból is meglehet, azért hogy tudatosan, akarattal fájdalmat okozzunk a másik embernek, ha az annyira gerinctelen volt. De jobban fájni még akkor is ha te vagy a csaló fél-neked fog.
Szerintem azt kell eldöntened, hogy vele akarsz-e maradni vagy nem.
Ha igen, akkor felejtsd el teljesen a megcsalást és ne érdekeljen mikor, kivel, hányszor stb. Ezzel csak magadnak ártasz. A szemed viszont jól tartsd nyitva, hogy a következő alkalommal hamarabb észre vedd!
Meg nem tudtam en nem is fogok tudni.
Ha velem ilyet tesz, sajnos repül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!