Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az már megcsalás ha gyógymasszázs után jóni masszázst is kapok de nem tórténik aktus a masszőrrel és én nem érek hozzá? Ha ezt betartom akkor még hűséges vagyok a férjemhez?
"A másik amit nem értek, hogy ha olyan jó kis fiatal pipi vagy, akkor minek írnak fel neked tb támogatott masszázst?"
15 évesen porckorong gyulladás után jártam gyógymasszőrhöz, később sérv miatt, szintén 18 éves korom előtt. De mivel ismerősünk is van, aki ortopéd doki, így akármikor szólhatunk neki, és ír papírt masszázsra és fürdőbelépőre is, így havonta akár többször is megyünk, szinte ingyen pancsolni és masszíroztatni vagy a szüleimmel, vagy a barátnőimmel, vagy a párommal. Nem kell hozzá 80 éves rokkantnyugdíjasnak lenni.
hát ezer bocsánat, de én ennek a kérdésnek a linkjét elküldtem olyan helyre, ahol joguk van ellenőrizni...
Ha ez eü intézményben történik (márpedig tb-re felírt kezelés, kezelőlappal, akkor biztos), akkor ez nem normális dolog.
A gyakori meg majd szépen kiadja a kérdező IP-jét az illetékeseknek.
53-as, te ezt komolyan gondoltad? :D Vicces.
Egyébként azt még mindig nem értem, hogy ez téged miért zavar. A masszőröknek szokott lenni szexuális életük. Van ilyen törvény, hogy egy masszőr nem létesíthet szexuális kapcsolatot egy emberrel akit megmasszírozott? Nem igazán értem. Elment a nő a masszázsra, bejöttek egymásnak, és felajánlotta hogy megmasszírozza a kis csiklóját. Hol a gond? A nő majd eldönti hogy meg akarja-e csalni a férjét, vagy nem.
Kedves 52-es!
Ez sima csalás,ugye tudod? Masszázstól egyébként nem fogsz meggyógyulni, a gyógyuláshoz tenni is kellene, nemcsak a barátnőiddel és a párocskáddal pancsolni.
Amúgy meg ez nem változtat azon a tényen, hogy a kérdésben szereplő masszőr etikátlan, és nem gyógymasszázst nyújtott ennek a hűséges asszonykának. Na ja, több ezer éves kultúrája van... Akkor minek dilemmázol itt? Szaladj hamar és tb alapon ujjaztasd meg magad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!