Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Az már megcsalás ha gyógymassz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az már megcsalás ha gyógymasszázs után jóni masszázst is kapok de nem tórténik aktus a masszőrrel és én nem érek hozzá? Ha ezt betartom akkor még hűséges vagyok a férjemhez?

Figyelt kérdés
Nagy dillemméban vagyok!
2014. jan. 26. 14:28
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
56%

Ha ekkora vérű vagy, nem fogsz megállni egy sima jóni masszázsnál...:-D

Méghogy minden rendben a férjeddel? Drágám, akkor nem vágynál más faxára...

2014. jan. 26. 18:18
 42/67 anonim ***** válasza:
100%
na én most a kérdés miatt utána néztem ennek a masszázsnak, bár a videót még nem néztem meg. Ha a férjednek nem gond, és neked jól esik nincs vele gond. DE! Az, hogy te kizárólag férfihoz akarsz menni, és ennyire elutasító vagy a nőkkel szemben, szerintem már probléma. Én egyébként nem tudnám elképzelni, hogy hozzám érjen ott lent bárki. Akár férfi akár nő. Kivéve a férjem persze. Még a nőgyógyásznál is feszélyezve érzem magam.
2014. jan. 26. 18:20
 43/67 anonim ***** válasza:
90%
na megnézem a videót is. Nem lehet semmi, a csaj legalább 4-5 percig élvezett. Biztos nagyon jó, nem vonom kétségbe, de számomra ez nem fér bele egy kapcsolatba. Legalább is egy férfival biztos nem. Főleg, ha jó is a kapcsolat. A férjemet megkérdeztem, ő azt mondta, hogy nem menne el ilyen masszázsra, de azt mondta, hogy ha a másik verziót nézzük, úgy fair, ha mindkét fél elmegy egy ilyen masszőrhöz.
2014. jan. 26. 18:28
 44/67 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem megcsalás, hanem orvosi kúra, vagy kúrálás. Ami ne tévesztendő össze a hasonló formájú szóval
2014. jan. 26. 19:02
 45/67 A kérdező kommentje:
Tálán arra gondoltam mi lenne ha a férjemmel mennék legközelebb akkor nem megcsalas nem?
2014. jan. 26. 20:13
 46/67 anonim ***** válasza:
58%

Megint hozzá kell, hogy szóljak.

Valami nagyon nem oké azzal a masszőrrel, mert gyógymasszázs címszó alatt nem izgathatná a pácienseit. Ezt még a tanfolyamon is tanítják.

A másik amit nem értek, hogy ha olyan jó kis fiatal pipi vagy, akkor minek írnak fel neked tb támogatott masszázst?

A véleményem meg az, hogy egy normális gyógymasszőr nem fog leállni idegen nőket ujjazni, akármilyen hangzatos nevet is adnak ennek. Én legalábbis nem tenném, de engem jobban érdekel a gyógyítás, mint az effajta hangzatos alternatív, masszázsnak nevezett kéjelgés.

2014. jan. 26. 20:40
 47/67 anonim ***** válasza:
4%

Nem megcsalás, ha megbeszéled előtte a férjeddel. Én a férjed helyében megengedném, de nem mennék veled.

Szerintem mindkét fél részéről elfogadható, hogy szexuális masszázsban részesüljön, mivel ez nem az érzelmekről szól, hanem a testi ellazulásról, és felüdülésről. Pont mint péntek este bedobni pár sört. Szóval ezt nem kell túlmisztifikálni. Nálam belefér mindkét fél részéről. Viszont azt csak te tudhatod hogy a férjed hogyan viszonyul ehhez.

2014. jan. 26. 20:41
 48/67 A kérdező kommentje:
Azt mondta a férjem benne van a dologban
2014. jan. 26. 21:00
 49/67 anonim ***** válasza:
Jah,persze :-D
2014. jan. 26. 21:41
 50/67 anonim ***** válasza:
komolyan szeretném tudni, ez melyik intézmény, és feljelenteném a francba.
2014. jan. 26. 21:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!