Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Az már megcsalás ha gyógymassz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az már megcsalás ha gyógymasszázs után jóni masszázst is kapok de nem tórténik aktus a masszőrrel és én nem érek hozzá? Ha ezt betartom akkor még hűséges vagyok a férjemhez?

Figyelt kérdés
Nagy dillemméban vagyok!
2014. jan. 26. 14:28
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 A kérdező kommentje:
Jól van akkor nem megyek tőbbet mert nehéz ellenállni a kísertésnek.
2014. jan. 26. 14:48
 12/67 anonim ***** válasza:
14%
Sőt egy házas nőhöz orvoson és kézfogásos üdvözlésen kívül más férfi hozzá sem nyúlhat. Már azzal kimerítetted a dolgokat, ha ezeket nem tartod be. Az, hogy kinek mi a maradi lényegtelen, ki mit szokott meg lényegtelen, hogy mi a divat az is lényegtelen.
2014. jan. 26. 14:49
 13/67 A kérdező kommentje:
10 így van. Mert ha jön a vágy az ósztönös nem tehetsz róla attól még szereted a párod.
2014. jan. 26. 14:50
 14/67 Passiflora ***** válasza:
51%

Én lebeszélni nem akarnálak róla, a Te döntésed.

Ezt írtad, hogy (fordított helyzetben):

"Hát kiakadnék. Csak arra gondolok ha én nem csinalok smmit csak nkem csinaljak akkor talan még belefér."

A lingam masszázs is olyan kényeztetés, amikor kb. 60-90-120 percen keresztül csak a masszőrnő ér hozzá a férfihoz, fordítva nem. Ilyen szempontok szerint, amit megfogalmaztál, akkor az is ugyanúgy belefér elvileg.

15/67 anonim ***** válasza:
12%
*Az, hogy kinek mi a maradi lényegtelen, ki mit szokott meg lényegtelen, hogy mi a divat az is lényegtelen.Az is lényegtelen, hogy a multban szerepelt az életedben.
 16/67 anonim ***** válasza:
96%
A másik meg az, hogy miért nem a férjedet kéred meg, hogy gyakorolja rajtad? Neten ezekről rengeteget lehet biztos olvasni vagy vannak ilyen könyvek is... Eszembe nem jutna, hogy hagyjam azt, hogy egy masszőr csinálja rajtam.
 17/67 A kérdező kommentje:
Engem sajnos vagy nem sajnos a masszázs felizgat. De ez egy szakma es a fogasokat nem tudja egy férj vagy akarki. Lehet kellemes ahogy massziroz de nem ugyanaz mint akinek ez a szakmaja
2014. jan. 26. 14:56
 18/67 Captain Hindsight ***** válasza:
100%
ha csak fekszel mint egy bot és meg sem mozdulsz miközben megdugnak az megcsalás?
2014. jan. 26. 15:01
 19/67 anonim ***** válasza:
100%
Akkor amit írtam, hogy Te úgy érzed a férjedtől nem kapsz meg mindent az ágyban. A férjed nem tudja az intim masszázst, amire Te vágysz, így inkább elmész egy masszőrhöz. Bocsi, de ez nem egy megoldás. Én inkább a helyedben megbeszélném vele, mert egy házasság erről szól, hogy Te ezt szeretnéd, mert nagyon felizgat és hogy a kedvedért tanulja meg stb. Biztos belemenne, hogy neked örömet szerezzen.
2014. jan. 26. 15:04
 20/67 anonim ***** válasza:
74%
és ha lemennél egy női masszőrhöz jóni masszázsra?
2014. jan. 26. 15:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!