Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjemről erős a gyanúm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjemről erős a gyanúm, hogy megcsal, de tagad mindent, szerintetek?

Figyelt kérdés
Sms -t találtam a telóba, ezerszer hívja ugyanazt a számot, sok a hívásidő, én is fekhívtam, de a nő letette, végig se hallgatott. Lehet hogy megcsal? Bár nagyon tagad, és már nem látom, hogy hívná, meg ez a szám se keresi őt, meg nem is ír neki.

2013. dec. 30. 16:08
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
95%

Akkor ugorj neki még egyszer. Mi áll az sms-ben, hogy is volt ez a hívás pontosan? Felhívtad, mit mondtál neki, honnan tudod, hogy nő, mit mondott?

Fontosak a részletek.

2013. dec. 30. 16:16
 2/31 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem próbáld meg másik számról hívni,vagy a férjedtől csórd el a telefonját,mikor nem látja,és arról hívd.Még nem biztos hogy megcsal,de bármi megtörténhet.A férjedet kérdezted?
2013. dec. 30. 16:21
 3/31 anonim ***** válasza:
93%
Még jó hogy nem keresik egymást. Most azt gondoljak h majd megnyugszol elhiszel mindent és majd fojtatják amikor elvonult a vihar. Ne dölj be
2013. dec. 30. 16:28
 4/31 A kérdező kommentje:
Volt egy mosolyfej. Aztán egyszer, mikor a férjem fürdött, írtam egy sms-t a nevében, mi a terve velem-mármint a férjemmel. Mosolyfej volt a válasz. Mikor felhívtam, megkérdeztem, ismeri a férjem, azt mondta nem, mondtam szerintem igen, de mondta nem, elkezdtem volna neki mondani hogy megkérném... de ennél a szónál kinyomta.
2013. dec. 30. 16:28
 5/31 anonim ***** válasza:
67%
Lehet csak netes r***c,és még nem is találkoztak.
2013. dec. 30. 16:33
 6/31 anonim ***** válasza:
59%
atyaég egy mosolyfej miatt????ne haragudj de nem vagy normális...ilyet simán elküldök munkatársamnak is....mégse csalom meg a párom.
2013. dec. 30. 16:34
 7/31 A kérdező kommentje:
Kérdeztem, tagad mindent, azt mondja a nő kezdett ki vele, ő van ráakaszkodva... ami fura, mert a férjem hívta naponta többször is.
2013. dec. 30. 16:34
 8/31 anonim ***** válasza:
25%
Mond meg neki ha szeret akkor abbahagyja ezt az egészet,a többit meg ugyis észreveszed ha lesznek hívások,smsek.
2013. dec. 30. 16:36
 9/31 anonim ***** válasza:
83%

6-os mosolyfejet küldenél válaszul egy kollegádnak ha megkérdi SMS-ben,hogy mi a terved Vele? Bár a Kérdező későbbi kommenjéből már biztos rájöttél,hogy butaságot írtál,de szerintem a 4-es komment is elég egyértelmű.

Sőt ez az egész az,úgy ahogy van.Csak Kérdező még biztos sokkban vagy és nem látod át,de majd olvasd el valamikor tiszta fejjel a 7-esed.Egyértelmű.Innentől a döntés a kezetekben van.Kitartást!

2013. dec. 30. 16:51
 10/31 A kérdező kommentje:
9.köszi. Valahol tudom hogy megcsal, de megkérdeztem itt is, hátha csak én reagálok túl dolgokat... viszont ha azóta nem kereste a férjem, és ez 100%,akkor lehet lezárta vele - miattunk.
2013. dec. 30. 17:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!