Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemről erős a gyanúm, hogy megcsal, de tagad mindent, szerintetek?
9-es (ez miért lett lepontozva mondjátok már meg),11-es vagyok. 19-re: dehát ne csináld már,Te magad írtad a 7-esben,hogy ez mekkora baromság,hogy az van ráakadva,amikor a Férjed hívogatja!!!! Ez most ugye tényleg nem volt újdonság? Mert 19-ben elég furán nyilvánulsz meg.
Kapjál észhez ez már 24-én történt,azóta eltelt pár nap.El kell döntened,hogyan tovább.De ugyan ezeket írtam 9-ben is,meg is köszönted.Amit 20-as ír pedig felejtsd el,nagyon beteges plusz rossz taktika is.Bocsi 20-as.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de megérdemled. Miért kell más telefonjába belenézni. Nincs bizalom. Lehet ezért is kacsingat félre.
Vannak dolgok, ami privát. Valószínűleg más szinten is sértetted ezt a szférát, és ebből lett elege.
No majd ha te is gyanakodnál, és szeretnéd tudni,hogy ez egy rossz megérzés, vagy igaz...te is belenéznél a telefonjába. Csak még nem voltál ilyen helyzetbe! Kérdezonek uzenem, ne eméssze
magát. Ez a kapcsolat tart és fog is. Csak ovatosabbak lesznek.Vagy csendben elviseled...vagy lázongva....vagy tovább lépsz.
"No majd ha te is gyanakodnál"
Voltam ilyen helyzetben, kiderült. Utána néztem bele a telefonjába.
Hogy mikor is kezdődöt.
Elláttam a baját rendesen, de úgy, hogy ne legyen külsérelmi nyomok. Aztán a hajánnál fogva kihúztam a lakásból.
Persze én hülye visszaengedtem, azt 6 hét múlva elköltöztem. Mint kiderült, eldöntötte, hogy bosszút áll rajtam és kiraból engem, míg nem vagyok otthon.
Másnap leléptem az összes dolgommal.
Viszont a 2 hitelt otthagytam rajta.
Szóval voltam ilyen helyzetben, de még rosszabba is.
De addig a privát szféra tabú volt.
Egyébként leírta a kérdező "sms-t találtam a telóban".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!