Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjemről erős a gyanúm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjemről erős a gyanúm, hogy megcsal, de tagad mindent, szerintetek?

Figyelt kérdés
Sms -t találtam a telóba, ezerszer hívja ugyanazt a számot, sok a hívásidő, én is fekhívtam, de a nő letette, végig se hallgatott. Lehet hogy megcsal? Bár nagyon tagad, és már nem látom, hogy hívná, meg ez a szám se keresi őt, meg nem is ír neki.

2013. dec. 30. 16:08
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

9-es (ez miért lett lepontozva mondjátok már meg),11-es vagyok. 19-re: dehát ne csináld már,Te magad írtad a 7-esben,hogy ez mekkora baromság,hogy az van ráakadva,amikor a Férjed hívogatja!!!! Ez most ugye tényleg nem volt újdonság? Mert 19-ben elég furán nyilvánulsz meg.

Kapjál észhez ez már 24-én történt,azóta eltelt pár nap.El kell döntened,hogyan tovább.De ugyan ezeket írtam 9-ben is,meg is köszönted.Amit 20-as ír pedig felejtsd el,nagyon beteges plusz rossz taktika is.Bocsi 20-as.

2013. dec. 30. 19:16
 22/31 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit, mindenki válasza egyaránt fontos és elgondolkodtató... néhányat kivéve.
2013. dec. 30. 19:47
 23/31 anonim ***** válasza:
Megbocsátasz?
2013. dec. 30. 20:31
 24/31 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem mond meg neki,hogy válasszon vagy az a másik vagy te.Vagy mond neki,inkább mondja el az igazat,inkább fájjon az igazság.Mond neki,ha bevallja az igazat még lehet megbocsátasz,igy hátha kiböki.
2013. dec. 30. 20:42
 25/31 A kérdező kommentje:
Nem kell bevallania, egyértelmű a dolog.. eddig is rossz volt már a kapcsolatunk, ez nem javított a helyzeten. De a gyerek, a lakás, a hitelek miatt nem válik el... ezt mondta... külön háló, stb... ez van már hónapok óta ,sok változás nem lesz az életünkben... egyenlőre... ha csak az a nőcske rá nem veszi, hogy költözzön hozzá.
2013. dec. 30. 20:55
 26/31 anonim ***** válasza:
Sajnálom ezt a dolgot tényleg,de legalább annyi bőr lehetne a képén,hogy bevallja...
2013. dec. 30. 21:05
 27/31 anonim ***** válasza:
15%

Ne haragudj, hogy ezt mondom, de megérdemled. Miért kell más telefonjába belenézni. Nincs bizalom. Lehet ezért is kacsingat félre.

Vannak dolgok, ami privát. Valószínűleg más szinten is sértetted ezt a szférát, és ebből lett elege.

2013. dec. 31. 01:12
 28/31 anonim ***** válasza:
53%

No majd ha te is gyanakodnál, és szeretnéd tudni,hogy ez egy rossz megérzés, vagy igaz...te is belenéznél a telefonjába. Csak még nem voltál ilyen helyzetbe! Kérdezonek uzenem, ne eméssze

magát. Ez a kapcsolat tart és fog is. Csak ovatosabbak lesznek.Vagy csendben elviseled...vagy lázongva....vagy tovább lépsz.

2013. dec. 31. 08:36
 29/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. dec. 31. 09:01
 30/31 anonim ***** válasza:
53%

"No majd ha te is gyanakodnál"

Voltam ilyen helyzetben, kiderült. Utána néztem bele a telefonjába.

Hogy mikor is kezdődöt.

Elláttam a baját rendesen, de úgy, hogy ne legyen külsérelmi nyomok. Aztán a hajánnál fogva kihúztam a lakásból.

Persze én hülye visszaengedtem, azt 6 hét múlva elköltöztem. Mint kiderült, eldöntötte, hogy bosszút áll rajtam és kiraból engem, míg nem vagyok otthon.

Másnap leléptem az összes dolgommal.

Viszont a 2 hitelt otthagytam rajta.

Szóval voltam ilyen helyzetben, de még rosszabba is.

De addig a privát szféra tabú volt.

Egyébként leírta a kérdező "sms-t találtam a telóban".

2013. dec. 31. 23:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!