Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemről erős a gyanúm, hogy megcsal, de tagad mindent, szerintetek?
Hát nem sok nap telt el azóta, lehet csak meghúzzák magukat egy időre, lehet majd beszerez egy teljesen új telefont, amiről nem tudsz majd, azon beszélget majd vele. Eléggé egyértelmű nekem is, hogy megcsalásról van szó. Mondjuk lehet, hogy még nem történt semmi, mert még csak mosolyjelet mert írni, de az is lehet, hogy már voltak együtt, jól ismerik egymást és elég csak egy mosolyjelet küldeni, azzal jelezve, hogy hát egy-két dolgot el tud képzelni, mit lehetne csinálni....
Bebizonyítani elég nehéz lesz, mivel most már odafigyelnek. Ezek után én nem tudnék benne bízni.
Nem értem, hogy ilyenkor már minek energiát feccölni egy komplett bizonyítási eljárásba.
A bizalom megtört - úgy érzed, van értelme folytatni?
Mi volt az smsbe, amit találtál?
Minek írtál, hívtad a nőt? Így nehéz lesz bármit is bizonyítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!