Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjemről erős a gyanúm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjemről erős a gyanúm, hogy megcsal, de tagad mindent, szerintetek?

Figyelt kérdés
Sms -t találtam a telóba, ezerszer hívja ugyanazt a számot, sok a hívásidő, én is fekhívtam, de a nő letette, végig se hallgatott. Lehet hogy megcsal? Bár nagyon tagad, és már nem látom, hogy hívná, meg ez a szám se keresi őt, meg nem is ír neki.

2013. dec. 30. 16:08
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Mit jelent az "azóta"? Azt hittem,ez most(anában) történt.
2013. dec. 30. 17:17
 12/31 anonim ***** válasza:
Honnan tudod hogy nem kereste? nem vagyok egy technikai zseni, de szerintem a híváslistából ki lehet törölni. Vagy máshonnan hívja (pl munkahelyről)
2013. dec. 30. 17:20
 13/31 A kérdező kommentje:
Ez 24-én történt, azóta nem. Ez biztos.
2013. dec. 30. 17:26
 14/31 anonim ***** válasza:
94%

Hát nem sok nap telt el azóta, lehet csak meghúzzák magukat egy időre, lehet majd beszerez egy teljesen új telefont, amiről nem tudsz majd, azon beszélget majd vele. Eléggé egyértelmű nekem is, hogy megcsalásról van szó. Mondjuk lehet, hogy még nem történt semmi, mert még csak mosolyjelet mert írni, de az is lehet, hogy már voltak együtt, jól ismerik egymást és elég csak egy mosolyjelet küldeni, azzal jelezve, hogy hát egy-két dolgot el tud képzelni, mit lehetne csinálni....

Bebizonyítani elég nehéz lesz, mivel most már odafigyelnek. Ezek után én nem tudnék benne bízni.

2013. dec. 30. 17:44
 15/31 anonim ***** válasza:
96%

Nem értem, hogy ilyenkor már minek energiát feccölni egy komplett bizonyítási eljárásba.

A bizalom megtört - úgy érzed, van értelme folytatni?

2013. dec. 30. 17:56
 16/31 anonim ***** válasza:
48%

Mi volt az smsbe, amit találtál?

Minek írtál, hívtad a nőt? Így nehéz lesz bármit is bizonyítani...

2013. dec. 30. 18:06
 17/31 A kérdező kommentje:
Felhívta megint...
2013. dec. 30. 18:20
 18/31 anonim ***** válasza:
93%
Nekem eléggé egyértelműnek tűnik. Mond neki, ha most bevallja esetleg meg tudjátok beszélni a dolgot, hátha akkor kiböki. Sajnálom és kitartás!
2013. dec. 30. 18:32
 19/31 A kérdező kommentje:
Ezen már nagyon nem kell mit bevallani... nem is tudja, hogy észrevettem, hogy hívta a csajt... és még a nő van ráakadva... Aha... na majd lesz valahogy.
2013. dec. 30. 18:36
 20/31 anonim ***** válasza:
34%
Beszélj meg sms-ben találkozót a nővel. Aztán menj oda. Messzebbről figyeld és írj neki,hogy bocs,kések 10 percet. Ezt játszd el még 3szor-5ször. Figyeld meg,h meddig marad a nő. Ebből leszűrheted,mennyire van oda a férjedért illetve ,hátha megharagszik rá. 30/n
2013. dec. 30. 18:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!