Hogyan lehet felülkerekedni az erős fizikai vonzalmon?
Azért nehéz a helyzet, mert minden nap találkoztok, így valóban nehezebb dolgod van.
A kollégád helyett koncentrálj egy kicsit jobban a férjedre, mondd meg neki, hogy valami hiányzik, szeretnél egy kicsit több romantikát vagy szenvedélyt, menjetek el valahová együtt, és élesszétek fel a régi tüzet.
"Nem tudom hogy történhetett ez a kialakult helyzet"
Bizalmaskodás. Így történt. Az, hogy valakit meglátunk, találkozunk naponta, még önmagában nem elég egy komoly vonzalomhoz szerintem. Az apró érintések hogy történtek?
Attól, hogy valaki a kollégánk, nem kötelező flörtölni vagy a szükségesnél többet beszélgetni vele. Így történt.
Mindemellett, ha úgy érzed, komolyan veszélyezteti a házasságod, érdemes lenne más munka után nézni.
egyszer egy ilyen munkahelyi kapcsolatban találtam magam.
ment egy hónapig, de a végén úgy koslattunk egymás után, mint két tüzelő kutya...és egy délelőtt megtörtént, a melóhelyen szólt, hogy segítsek már neki(akkor már tudtam, hogy nem segíteni kell, csak ürügy hogy beszéljünk), felmentünk az emeletre, egy üres terembe, és ott egymásnak estünk,úgy lerendeztük egymást, h napokig nem is tudtunk a másikra nézni.
azóta is tart ez a viszony , pedig párkapcsolatban élünk, de ritkán összejárunk...mondhatni, munkahelyi továbbképzést folytatunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!