Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet felülkerekedni...

Hogyan lehet felülkerekedni az erős fizikai vonzalmon?

Figyelt kérdés
Va egy férfi kollegám akivel többet érzünk egymás iránt mint barátság.Izzik a levegő körülöttünk.Még eddig semmi sem történt köztünk.Én házas vagyok neki menyasszonya van.Nem tudom hogy történhetett ez a kialakult helyzet.Mit tehetnék???

2013. szept. 4. 23:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%

10es vagyok.

írt egy kedves kommentelő nekem levelet, megosztanám veletek, h mindenki lássa, milyen szépen tud fogalmazni.

Az üzenet küldője: Zümi8907

Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló

Az elküldés időpontja: ma 18:48

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Hogyan lehet felülkerekedni az erős fizikai vonzalmon?

"egyszer egy ilyen munkahelyi kapcsolatban találtam magam. ment egy hónapig, de a végén úgy koslattunk egymás után, mint két tüzelő kutya...és egy.."

Az üzenet szövege: Gratulálok, jó nagy szutyok ku rva vagy-.-

2013. szept. 5. 19:03
 12/14 anonim ***** válasza:
33%
Durván fogalmazott, de az elítélő véleménye érthető.
2013. szept. 5. 22:27
 13/14 anonim ***** válasza:

szerintem meg nem az, foleg nem igy mindenfele reszletek nelkul.

Nem veletlenul mondjak "ne itelj, hogy ne iteltessel".

2013. okt. 13. 07:16
 14/14 anonim ***** válasza:

az vallásos szöveg, nem "igazság"

érthető, hogy elítéli. állatnak meg te nevezted magad/ő magát

2013. okt. 13. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!