Erős fizikai megerőltetés okozhat pecsételő vérzést a menstruációk időpontjától a lehető legtávolabb (tehát a kettő között "félúton")?
Figyelt kérdés
Korábban is fordult már elő néha, hogy túlerőltettem magam fizikai munkával vagy sporttal, de olyan még nem volt, hogy ez cikluson kívüli vérzéssel és hasi görcsökkel is járt volna. Semmiféle gyógyszert nem szedek, terhes nem voltam/vagyok.2013. ápr. 16. 12:11
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor tehát más okának kell lennie? Candidám van, az igaz, a vérzés azonban kifejezetten fizikai terhelésre jelentkezett.
2013. ápr. 16. 14:17
3/5 anonim válasza:
Egy gyulladás okozhat pecsételést,görcsöket,de az is akkor,ha már viszonylag előrehaladott.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat -- sajnos akkor mégsem tudom megúszni az orvost.
2013. ápr. 22. 10:49
5/5 anonim válasza:
Hülyeség az első 2 komment, igen is okozhatja megerőltető edzés vagy nehezebb fizikai munka a pecsételő vérzést... sőt, a peteérésnél is előfordulhat, nem kell mindig a legrosszabbra gondolni... ha rendszeres, akkor van probléma.. 1-2 alkalommal még nincs semmi probléma, csak ha folyamatos a dolog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!