Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Melyik konyhai elektromos...

Melyik konyhai elektromos eszközt találták ki arra, hogy a margarint, süteménybe való krémet fizikai megerőltetés nélkül habosra keverje?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:
28%
Turmixgép?
2010. ápr. 27. 21:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Elektromos habverő, de csak a lágy margarint lehet vele szépen habosítani.
2010. ápr. 27. 21:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

(De ha nem jéghideg vajjal próbálkozol, hanem szobahőmérsékletűvel, akkor kézzel sem olyan nehéz.)

2010. ápr. 27. 21:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok, a habverőre gondoltam én is, csak nem jutott eszembe.:D A dobozára is csak annyi volt írva, hogy asztali mixer...
2010. ápr. 27. 21:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:
És ha a margarinnal kevert krémet akarom habosítani, simábbá tenni, akkor is jó az elektromos habverő? Vagy inkább langyos állapotban tegyem a turmixgépbe?
2010. ápr. 27. 21:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Vannak különböző tészta keverő gépek azok erre valók
2010. ápr. 27. 21:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2010. ápr. 27. 21:29

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!