Mivel tudnám helyettesíteni a zselatint krémekhez, süteménybe?
Figyelt kérdés
2011. okt. 19. 21:27
1/5 anonim válasza:
Esetleg étkezési keményítővel,de nem mindenhez jó.
2/5 anonim válasza:
A legtöbb krémet meg lehet fözni zselatin nélkül is, ha elég idöt szánsz rá, és nem 5 perc alatt akarod, hogy meglegyen. (Régebben semmilyen k´rembe nem tettek zselatint.)
Csak egész kevés olyan édesség van, amihez kellene, de a legtöbbnél keményitövel lehet helyettesiteni.
3/5 anonim válasza:
agar agar nevű anyagot használok én ,csak nagyon nagyon drága. gyümölcskocsonyát és ehhez hasonló dolgokhoz sajnos kell a zselésítő, a krémekhez nem, azt csak sokáig kell főzni.
5/5 anonim válasza:
Tudjatok mi az az agar agar????Kremekhez tudom javasolni barmelyik hideg uton eloallitando pudingot.(iztol fuggoen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!