Sózott vaj süteménybe?
Ezt a sütit szeretném elkészíteni:
Minden volt itthon, kivéve a vajat, amit tegnap hozattam is párommal. Most fognék neki, és most nézem, hogy sózott vajat hozott. Bele tehetem ezt? Úgy gondoltam - mivel ír egy csipet sót -, hogy a csipet sót kihagyom, mivel sózott a vaj.
20 deka vajban nem egy csipet só van, szóval én kételkedem benne, hogy jó lesz.kóstoltad a vajat, nagyon érezni?? ha nem nagyon sós, talán.... de akkor is a cukrot egy kicsit megemelném.
csak tipp, így még nem jártam:)
MI az, hogy sózott vaj...?! Amilyet én eddig ettem, az nem volt eszeveszetten sós.
A másik meg, hogy ez a süti emlékeim szerint nagyon édes, csináltam már régebben. Gyakorlatilag egy édes keksz.
Szerintem jó lesz, ha felhasználod erre, nem hinném, hogy nagyon érződik majd rajta.
Egyébként is, bolti édes kekszekben is gyakran érzek sót. Sőt olyan csokit is éreztem már sósnak, amiben nápolyis beltartalom volt. (Nagyon kiérzem a sót mindenből.) Szerintem, pont ilyennek érezném a sütidet is... De a felsorolt dolgok is finomak és ehetőek!
Max csinálj pogácsát, vagy egyéb direkt sós sütit belőle... :-)
uccu neki csináld meg, majd a párod eldönti, hogy finom lett vagy sem:)
ha félre húzza a száját, mondhatod, drágám te hoztad a vajat én észre sem vettem, sós....:))
Ilyen a sózott vaj:
Az van ráírva összetevőknél, hogy tejszín, só (max 2%)
Megpróbálom, aztán lesz ami lesz! :)
Az utolsó válasz tetszik, alkalmazni fogom, ha nem nyeri el a tetszését a keksz! :)
Nos a tészta áll a hűtőben! Nem sóztam!
DE! íztől függetlenül nem csinálok ilyet többet! Valamit vagy nagyon elcseszerintettem, mert mindenből annyit raktam amennyit ír a recept, mégis nagyon nehéz volt a tésztával dolgozni. Még kezdőnek számítok a konyhában, és nem tudom így kellett volna-e lennie a tésztának, de szakadt, tördelődött szétfele ahogy nyújtottam, ugyanakkor viszont ragadt! Nem értem én ezt...
Alig bírtam a két lapot egymásra tenni, nemhogy feltekerni. Esett szétfele.
Szegénykém, jól megszenvedsz ezzel a sütivel.lehet, ha megsül egész szép lesz.ne csüggedj, biztosan e fog fogyni.
legközelebb, ha csíkosat akarsz, próbáld kia zebratortát.
az kevert tészta és sokkal egyszerűbb, mint ez. igaz nem keksz, de nagyon látványos és finom.
üdv , és ne keseredj el:))
Erre gondolsz pl?
Ez baromi jól néz ki, de tartok tőle, hogy nem boldogulnék vele... :) Ez az egymás tetejére kanalazósdi nem tudom hogy sikerülne-e nekem ilyen szép egyenletesre. Kicsit szkeptikus vagyok! :)
No meg azért választottam kekszet, mert ezt a gyerek kezébe is oda tudom adni (akár út közben is), és szépen megeszegeti!
Ettől függetlenül vállalkozó szellem vagyok, és biztos ki fogom próbálni ezt a zebratortát! Legfejjebb annál is megfogadom, hogy nem csinálok többet. Mint karácsonykor a beiglinél, most a csíkos keksznél... :)
igen, erre gondoltam.De ne légy kishitű, nem minden sikerül elsőre.
sőt, én voltam úgy, hogy az első recept szuper lett, és azóta sem tudom ugyanolyanra megcsinálni.
én is sokkal jobban főzök, mint sütök,de nem adom fel:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!