Mézes süteménybe hogy el kel elkésziteni a krémet? Mi kel bele?
Tehát, ha utánanéztél, hogy mézes krémes a süti, akkor a krémjét miért nem nézted meg? :)
Amúgy, a továbbiakra egy tanács: boltban készült cuccokat ne nagyon vegyél, mert messze elmaradnak a házitól.
no akkor én leírom, hogy mi mivel töltjük meg a mézeszserbót.
fél lt tejben megfőzünk 5 púp.evőkanál búzadarát jó sűrűre és kihűtjük. nem baj, ha nagyon keménynek látszik, majd géppel kikeverjük.
közben egy Rámát 25 dkg porcukorral és egy van. cukorral
kikeverünk és a kihűlt darával alaposan géppel eldolgozzuk.
szép fehér vastag kémet kapunk.
a mézes lapot megkenjük lekvárral, erre jön a krém, majd egy lap és így tovább.
a legfelső lapot csokimázzal vonjuk be.
egyszerű és nagyon finom.
a parfé szeletnek is ez a krémje, az is mézes-diós kevert tészta.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!