Mennyire lehet nehéz elkészíteni ezt a receptet? (lent)
Figyelt kérdés
Barátom szerint jól sütök, főzök, de az az igazság, hogy közel sem vagyok profi, viszont a dobostorta a kedvence, és szeretném neki elkészíteni. Mit gondoltok?
2011. okt. 19. 20:01
1/5 anonim válasza:
tudom,nem ez a kérdés,de szerintem mindenképpen próbáld meg,maximum lesz belőle somlói..:D
2/5 A kérdező kommentje:
Legutóbb az Eszterházy tortám kicsit csúnyácska lett, de finom:) Viszont azóta "tapasztaltabb" vagyok, de azért nem szeretnék egy ronda tortát elérakni...:(
2011. okt. 19. 20:04
3/5 anonim válasza:
Én még elmondanék pár dolgok a cukor hasznalatáról amit a recept írója nem említett. Végig zsírozott késsel dolgozunk és gyorsan mert a cukor hamar kot. Ráontjuk a tésztára a cukrot majd (amennyire megy) egyenletesen elkenjuk a piskótán jó olajos késsel, mert kulonben beleragad. Nem baj ha lefojik azt késokk le lrhet szedni. Amint kész a bevonás, ugyan úgy olajos késsel beosztjuk a lapot szeletekre. A kés gyors mozdulatokkal húzgáld a tésztán.
4/5 anonim válasza:
szerintem próbáld meg, gyakorlás teszi a mestert : )
5/5 anonim válasza:
nekem 11-2 évesen, az első tortám a dobos torta volt.Hát ne mondjam mi lett belőle: lapos volt mint egy frizbi, elveszett a torta tálon és édes volt mint a fene, jah és a karamell készítés közben a 2 ujjam között lett egy 20 ftos nagyságú vízhólyag :D de megették
bocs az offért
amúgy szerintem próbáld meg, ha nem is sikerül , legalább lesz tapasztalatod, h következőre mit hogy csinálj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!