Mitől lesz a KFC-ben kapható csirkehús panírja "hullámos"? Hogyan kell elkészíteni a húst, hogy az enyém is így nézzen ki?
Figyelt kérdés
2011. okt. 25. 17:28
1/7 anonim válasza:
Zsemlemorzsa helyett összetört cornflakes-be forgatják. Ettől ropogósabb is.
2/7 anonim válasza:
Neeee. Komolyan? Ha otthon kihagyom a zsemlemorzsát, helyette cornflakesbe forgatom a húst, akkor ugyanolyan finom lesz?
4/7 anonim válasza:
Egyébként "ugyanolyan" nem lesz, mert a "titkos fűszereket" nem ismerjük. De ropogós lesz, és "hullámos" a panírja. Én chiliszósszal szoktam bepácolni a hússzeleteket panírozás előtt, akkor jó csípős lesz. De ízlés szerint fűszerezhetitek. :)
5/7 A kérdező kommentje:
Cornflakes használatával elvileg így néz ki a sütés után, amit viszont ott lehet vásárolni, abban sehol nem érezni "darabkákat", és a hullámosságra még így sincs magyarázat. Jobb tipp? :)
2011. okt. 25. 17:46
6/7 anonim válasza:
Nem kukoricapehelyben forgatják meg, hanem simán, tojás és lisztben, párizsiasan sütik meg, plusz a fűszerek. Vagy kukoricalisztben.
7/7 Szimpor válasza:
5 évvel ezelőtti kérdés :) A kfc panírban liszt és fűszer/tojáspor keverék van. Ott dolgoztam 4 évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!