Hogy lehet felülkerekedni az erős fizikai vonzalmon?
Vedd számításba, hogy mindketten házasok vagytok, Neked van gyereked is.
Ugyanakkor ha évek óta nem történt semmi köztetek, akkor én inkább nem foglalkoznék a pasival olyan gondolati szinten, ahogy írod.
Nekem is volt ilyen (én is 30 körüli vagyok, 1 gyerekkel), éveken át tartott a "benne van a lehetőség" dolog. Jódarabig ez kellemes volt (hiszen nem mondtuk ki, nem is történt semmi), inspirált, jó érzés volt tudni, hogy más is lát(hat) bennem fantáziát, nem csak a férjem. Amolyan játék volt, kicsit visszahozta a régvolt fellángolás-érzéseket, a gyomorremegést (amiket a házasságomban már nem éreztem, természetes módon x év után), ha véletlen találkoztunk. De a mindennapi életemre semmilyen hatása nem volt, itthon eszembe sem jutott a pasi, és komolyabb dolgot soha nem is akartam volna tőle, max. "kisütni" a vibrálást.
Aztán egyszer beszéltünk róla, apró dolog történt is köztünk (le nem feküdtünk), utána fél évembe telt összekanalazni magam a bűntudatból. Pokoli volt, össze sem hasonlítható a korábbi feldobottság-érzéssel. Lefogytam 5 kg-t (pedig amúgy is sovány voltam), nem tudtam a munkámra koncentrálni, itthon ideges voltam és feszült, mindenki azt hitte, valami nagy betegségem van. (Volt is, ha az "agybajt" annak vesszük:) Akkor jöttem rá, mekkora hülye vagyok, hogy így felkavartam a saját lelkem azzal, hogy megtettem egy fél lépést, de mégsem jutottam előre, csak hátra. Az izgalom elmúlt a beszéddel, a kiteljesedéshez vezető utat lezártuk örökre ("nem lehet"), komolyan olyan érzés volt, mint egy szakítás. Elvesztettem egy plátói szerelmet, ami elfért a képzeletemben, üresség lett utána.
Igaza van, aki azt írja, akkor "sülne ki" a feszültség, ha lenne szex. A félmegoldást (mint nálam) nem javaslom, mert kikészít. Amíg jó érzésekkel tölt el a vonzalom és nem befolyásolja a férjed iránti dolgaidat, örülj ennek a titkos kis vonzódásnak. Tovább viszont ha tanácsolhatom, ne menj. (Hacsak nem nagyon-nagyon jó a feszültség-kezelésed és nem baromi vastag a bőröd).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!