Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet felülkerekedni az...

Hogy lehet felülkerekedni az erős fizikai vonzalmon?

Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok, házas, egy gyerekkel. A szóban forgó férfi 40 éves szintén családos ember. Évek óta ismerjük egymást, sosem történt semmi sem, csak érezhetően vibrál a levegő közöttünk. Sokat futunk össze a lakhelyünkön, munkakapcsolat is volt már közöttünk, olyankor mindig felizzik az érzés, de nyilván nem teszünk lépéseket a beteljesülés érdekében. Sokszor úgy hiszem, hogy ez a baj, izgat az ismeretlen. Tudom, hogy nem helyes, de nem tudom, hogyan tudnám kiverni ezt a fejemből. Kérlek adjatok tippeket!
2011. okt. 25. 13:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A 14:10-es és 15:43-as válaszoló helyettem is beszélt..elismerésem mindkettőnek.

Annyit szeretnék hozzátenni: próbáld a dolgot színfoltként kezelni az életedben. Győzd meg magad, hogy ez a vibrálás izgalmas és jó. "Regenerál"..lehet az élet egyik sója, sok más mellett - de ezt a feszültséget valóban nem kéne kisütni. Abban a pillanatban odalesz - a teljesen ártatlan - izgalom. Aztán üresség..önvád..Kell ez?

Úgy voltam vele mindig: az utazásban is a legörömtelibb a helyváltoztatás maga. Mozgásban lenni valami felé. Megérkezni már soha se szerettem. Nem tudom, mond-e valamit?

2011. okt. 25. 18:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez elmúlik egy idő után, ne aggódj. Ha megcsalnád a férjed, akkor viszont nem múlna el a bűntudat. Ráadásul ha nem az a fajta vagy, aki fűvel-fával képes, akkor a szex pont hogy nem "kioltja" a feszültséget, hanem erősíti a vonzalmat. Szerintem ne csináld. El fog múlni.
2011. okt. 25. 21:15
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a minősíthetetlen stílusú válaszadónak csak annyit kívánok, hogy egyszer kerüljön ő is ilyen helyzetbe... Természetesen nem akarok tovább lépni, nem tudnék elszámolni utána a lelkiismeretemmel... Igyekszem kiverni ezt az egész hülyeséget a fejemből, remélem sikerrel. Igaza volt annak, aki szerint jól esett kiírni magamból anonim módon ismeretlenek számára... már ez is sokat segített, hogy tisztábban lássam a helyzetet és rájöjjek, hogy semmi nem ér annyit, mint a családom.
2011. okt. 26. 10:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Akár rólam is írhattad volna a kérdésed.Kíváncsian várom én is a jó tanácsokat.
2011. okt. 27. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!