Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Az már megcsalás ha gyógymassz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az már megcsalás ha gyógymasszázs után jóni masszázst is kapok de nem tórténik aktus a masszőrrel és én nem érek hozzá? Ha ezt betartom akkor még hűséges vagyok a férjemhez?

Figyelt kérdés
Nagy dillemméban vagyok!
2014. jan. 26. 14:28
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
88%
Igen, megcsalás lenne. Nekem már az is fura, hogy a gyógymasszázstól felizgulsz.
2014. jan. 26. 15:15
 22/67 A kérdező kommentje:
Sztem egy ntől nem tudnék felizgulni taszit a gondolat hogyegy nő hozzamér max ha fiatal jó csaj. De 30 feletti esetleg picit is tulsulyos mar taszitana. Hogy ne érjem hozzam.
2014. jan. 26. 15:19
 23/67 anonim ***** válasza:
97%
szóval ha nő ne érjen hozzád, akkor konkrétan a masszőr csávót akarod, ami azért elgondolkodtató...
2014. jan. 26. 15:23
 24/67 anonim ***** válasza:
90%

Én gyógymasszőr vagyok (nő), és szerintem egy normális masszázstól nem kellene felizgulni. De meg is válaszoltad magadnak a kérdést azzal, hogy te kizárólag pasihoz, vagy fiatal jó csajhoz mennél. Szóval neked nem a masszázs a lényeg, hanem valami egész más...

Agyban már rég megcsaltad a férjedet...

2014. jan. 26. 15:25
 25/67 A kérdező kommentje:
Nem csaltam meg de eleve van bennem egy ellenérzés bizonyos emberek irant hogy ne erjenek hozzm. Az okat sejtem is. Kiskoromban zaklattak. Egy nő. És ezért eleve a női érintést nem szeretem de persze egy bomba fiatal lany azért esztétikus a szememben tőle elfogadnam a masszázst. De amúgy lehet akkor a masszőr massziroz úgy máshogy ha én felizgulok. Pedig gyógymasszázs van a kezelőlapomon.
2014. jan. 26. 15:31
 26/67 anonim ***** válasza:
95%

Azt írtad egyik válaszodban, hogy eléggé felizgultál az ötleten, ez pedig annyit tesz, hogy szexuálisan akarod ezt...innentől kezdve megcsalás.

Nem ismerem ezeket a masszázsokat, most hallottam először róluk, de mi más célból menne el valaki farkat masszíroztatni-már elnézést-, ha nem azért, hogy élvezze, mint szexuális aktus.

2014. jan. 26. 15:32
 27/67 A kérdező kommentje:
Nem csaltam meg de eleve van bennem egy ellenérzés bizonyos emberek irant hogy ne erjenek hozzm. Az okat sejtem is. Kiskoromban zaklattak. Egy nő. És ezért eleve a női érintést nem szeretem de persze egy bomba fiatal lany azért esztétikus a szememben tőle elfogadnam a masszázst. De amúgy lehet akkor a masszőr massziroz úgy máshogy ha én felizgulok. Pedig gyógymasszázs van a kezelőlapomon.
2014. jan. 26. 15:33
 28/67 anonim ***** válasza:
98%

"Eleve egy házas nő mit keres egy férfimasszőrnél(akár mit is csinál az a fazon)? Már itt hibázik a dolog."

HM?? Mindjárt el is szégyellem magam akkor... 5 éve ugyanahhoz a masszőrhöz járok. Történetesen férfi, én meg férjnél vagyok. Nem is rossz pasi, ha belegondolok, de masszíroztatni járok le, nem dugni. Csontkovácsként is működik, fenomenális keze van. Olyannyira, hogy mindig áradozok róla a férjemnek, aki egy ideje szintén rendszeres vendég nála.

2014. jan. 26. 15:35
 29/67 anonim ***** válasza:
100%
ja, de gondolom egy férjhez nyugodtan hozzá érhet más nő, orvoson kívül is, igaz kedves maradi hozzászóló?
2014. jan. 26. 15:43
 30/67 anonim ***** válasza:
100%

hát, kérdező, vahaol kicsit irigy vagyok (nem a yoni miatt).

Én a két ünnep között voltam wellness-hétvégén a férjemmel, és életemben először voltam masszőrnél, borzasztó volt, pedig csak a lábam és a hátam masszírozta. Nem választhattam masszőrt, férfi volt, és iszonyatosan érzetem magam, nem tudtam lazítani a tudattól, hogy egy idegen matat rajtam :(

Pedig nagyon szeretnék gyakrabban járni, de amennyire jól esik a testemnek, annyira nehezen viselte a lelkem.

2014. jan. 26. 15:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!