Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az már megcsalás ha gyógymasszázs után jóni masszázst is kapok de nem tórténik aktus a masszőrrel és én nem érek hozzá? Ha ezt betartom akkor még hűséges vagyok a férjemhez?
Én gyógymasszőr vagyok (nő), és szerintem egy normális masszázstól nem kellene felizgulni. De meg is válaszoltad magadnak a kérdést azzal, hogy te kizárólag pasihoz, vagy fiatal jó csajhoz mennél. Szóval neked nem a masszázs a lényeg, hanem valami egész más...
Agyban már rég megcsaltad a férjedet...
Azt írtad egyik válaszodban, hogy eléggé felizgultál az ötleten, ez pedig annyit tesz, hogy szexuálisan akarod ezt...innentől kezdve megcsalás.
Nem ismerem ezeket a masszázsokat, most hallottam először róluk, de mi más célból menne el valaki farkat masszíroztatni-már elnézést-, ha nem azért, hogy élvezze, mint szexuális aktus.
"Eleve egy házas nő mit keres egy férfimasszőrnél(akár mit is csinál az a fazon)? Már itt hibázik a dolog."
HM?? Mindjárt el is szégyellem magam akkor... 5 éve ugyanahhoz a masszőrhöz járok. Történetesen férfi, én meg férjnél vagyok. Nem is rossz pasi, ha belegondolok, de masszíroztatni járok le, nem dugni. Csontkovácsként is működik, fenomenális keze van. Olyannyira, hogy mindig áradozok róla a férjemnek, aki egy ideje szintén rendszeres vendég nála.
hát, kérdező, vahaol kicsit irigy vagyok (nem a yoni miatt).
Én a két ünnep között voltam wellness-hétvégén a férjemmel, és életemben először voltam masszőrnél, borzasztó volt, pedig csak a lábam és a hátam masszírozta. Nem választhattam masszőrt, férfi volt, és iszonyatosan érzetem magam, nem tudtam lazítani a tudattól, hogy egy idegen matat rajtam :(
Pedig nagyon szeretnék gyakrabban járni, de amennyire jól esik a testemnek, annyira nehezen viselte a lelkem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!