Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már megcsalás?
Figyelt kérdés
Röviden annyi, hogy kettesben maradtam egy nő ismerősömmel és valahogy megkívántam. Régóta ismerem és sose gondoltam ilyenre. Csókolóztunk, elkezdett vetkőztetni de felálltam és ott hagytam. Nem bírok a feleségem szemébe nézni, el szeretném mondani neki de tuti hogy kidobna azt meg nem akarom. Szerintem nem annyira durva csak ő meg azt hinné ezek után, hogy rajta kívül minden nő tetszik nekem. Mi legyen?2014. jan. 11. 19:34
2/35 anonim válasza:
Igen, ez megcsalád. Mondd el neki. Ha meg tudjátok beszélni akkor tiszta lesz a lelkiismereted. Ha pedig nem, akkor fogadd el, így döntött. De adj neki választási lehetőséget, ne csapd be.
4/35 anonim válasza:
"rajta kívül" - ezt úgy érted, hogy a pároddal nem szoktál még csókolózni se?
5/35 anonim válasza:
Hát biztosan van ilyen,ha az én férjem tette volna akkor jobb ha el se mondja az ilyet mert én elég lobbanékony vagyok,-másrészt meg becsülendő,hogy nem csaltad meg a feleséged.Az,hogy nem tudsz a szemébe nézni normális,bűntudatod van ,tehát még szereted.-Akkor meg mi a fene hiányzik? Rossz vagy kevés a szex? A másik nőbe mi a vonzó?
6/35 anonim válasza:
Minek mondanád el csak nem akarsz fájdalmat okozni neki ?! Megtörtént más mással is, nem dől össze a világ, ilyenek vagyunk, nemcsak 1 nő meg 1 férfi van a világon....
7/35 anonim válasza:
De ha már választottál valakit, akkor igenis csak egy nő és egy férfi vana világon.
8/35 anonim válasza:
Igen,
Alapvetően a csókolózást is megcsalásnak tartom
De én speciel ezért nem hagynálak el ebben az esetben, hiszen nem tettél többet, időben visszakoztál.
Próbáljátok megoldani a problémáitoat, mert ha szeretespd a feleséged/ párod és minden rendben köztetek, akkor nem kívánsz meg csak ú gy másokat...
9/35 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz volt megszerezni is őt mert valamiért azt hiszi, hogy ő a világ legcsúnyább nője, pedig nem. Azóta már változott benne ez a dolog de néha elbizonytalanodik és egy ilyen után szerintem azt hinné, hogy ő nem tetszik nekem. De ez nem így van mert amióta ő megvan azóta nem is nézek másra. Jó minden csak valamiért elérzékenyültem. Nem tudom megmondani, hogy miért.
2014. jan. 11. 19:43
10/35 anonim válasza:
Jó jel, hogy van bűntudatod. Beszéjétek meg. Ilyen miatt én sem hagynálak el, de joga van tudni róla. Ha esetleg vmi gond van, akkor azon ketten tudtok változtatni. Csak őszintének kell lenni, még ha fáj is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!