Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez már megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már megcsalás?

Figyelt kérdés
Röviden annyi, hogy kettesben maradtam egy nő ismerősömmel és valahogy megkívántam. Régóta ismerem és sose gondoltam ilyenre. Csókolóztunk, elkezdett vetkőztetni de felálltam és ott hagytam. Nem bírok a feleségem szemébe nézni, el szeretném mondani neki de tuti hogy kidobna azt meg nem akarom. Szerintem nem annyira durva csak ő meg azt hinné ezek után, hogy rajta kívül minden nő tetszik nekem. Mi legyen?
2014. jan. 11. 19:34
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Ezt talán a feleségedtől kéne megtudni, hogy ő annak tartja-e, nem?

És te mit gondolsz? A feleséged elkezd csókolózni egy férfival, akit megkívánt, az elkezdi vetkőztetni, ekkor a feleséged feláll? Botrányt csinálnál, vagy legyintesz rá?

2014. jan. 11. 19:47
 12/35 anonim ***** válasza:
44%
#11, én egyiket sem, hanem igen büszke lennék rá... úgy ellent állni a kísértésnek, hogy csak elvben létezik, nem nagy kunszt... úgy ellent állni, hogy van... na, az már valami.
2014. jan. 11. 19:50
 13/35 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogyan reagálnék... kicsit féltékeny típus vagyok. Megbántva érezném magam és csalódottnak, inkább a pasira haragudnék de nagyon. Azt hiszem nem egyből de meg tudnám bocsátani, viszont elfelejteni nem.
2014. jan. 11. 19:51
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ilyen érzékeny és önbizalom hiányos inkább ne mond el neki,mert fejjel megy a falnak.Inkább törődj többet vele,kényeztesd,és ne keveredj többet ilyen kalandokba"-más nővel,ennyi.Néha az őszinteség nagyobb port kavar mint a hallgatás,ha más nem látott benneteket a másik nővel-felejtsd el az egészet.
2014. jan. 11. 19:56
 15/35 anonim ***** válasza:
64%
De előbb utóbb úgyis kiderül, az meg mégjobban fogja bántani. Én mint nő szeretném tudni, még akkor is ha fáj. Szerintem hamarabb megbocsátanám ha elmondanád, mintha majd kiderülne vmikor később. Persze biztos lesz harag :)
2014. jan. 11. 19:57
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha van bűntudatod és időben tudtál a szívedre és a logikádra hallgatni, most a logikádra hallgass! gyerekkorom óta mindenki azt mondja: mondd meg őszintén, semmi bajod nem lesz! Míg meg nem mondod, nem lesz! Nem tudni, hogyan reagálna rá, még akkor sem, ha nyugodt természetű. Egy hirtelen fellobbanásból elindulhatnak olyan visszafordíthatatlan folyamatok, amelyet mindketten megbánnátok, csak visszaút nem lenne!
2014. jan. 11. 19:59
 17/35 anonim ***** válasza:
45%
Gondolom a csókolózásra nem ő kényszerített, hanem te is belementél, szóval ez megcsalás. De én a feleséged helyében kevésbé érezném magam megbántva, ha tőled hallanám ezt a történetet egy bocsánatkérés kíséretében, mint ha eltitkolnád és később másoktól kellene visszahallanom.
2014. jan. 11. 20:00
 18/35 anonim ***** válasza:
'16-os bölcsen szóltál! -Fontold meg kérdező!
2014. jan. 11. 20:09
 19/35 anonim ***** válasza:
51%
Egyszerű a kérdésed, gondold végig: Minek vennéd, ha vele történt volna az eset egy idegen férfivel? hogy esne neked? mit reagálnál? szeretnéd, hogy elmondja neked, vagy inkább a csendet választanád?
2014. jan. 11. 20:35
 20/35 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem mondd el a feleségednek, mielőtt a nőismerősöd adja elő neki kicsit másképpen bosszúból, mert nem feküdtél le vele. Akkor leszel igazán nagy bajban.
2014. jan. 11. 20:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!