Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem megcsal?
Ma kérte, hogy lépjek be a fb profiljába mert várt egy fontos levelet (ő nem volt gép közelben) megadta a jelszavát és beléptem. Akkor láttam, hogy többször rákeres egy adott nőre, de nem az ismerősei közt van. Mire véljem ezt?
Nem mondtam neki még semmit!
Egyáltalán nem biztos, hogy megcsal.
Szerintem az egyik lehetőség az, hogy keresel másokat, akik ismerik facebookon, és megkérdezed a férjed, hogy pl. ki ez a kati, aki ideposztolt valamit az imi barátunknak. Erre biztos mond majd valamit.
A másik lehetőség, hogy megmondod egyenesen, hogy láttad, hogy többször rákeresett, és megkérdezed, hogy miért.
Azt hogy lehet megnézni, hogy kire keresett rá? És ha rá is keres, akkor miért rögtön arra következtetsz, hogy megcsal? Ha megkért, hogy lépjél be a facebookjára, nyilván semmi takargatnivalója sincs.
Egyébként én kb. havonta egyszer ránézek az exemre, pedig az ég világon már semmit nem szeretnék tőle, csak puszta kíváncsiság, hogyan alakul az élete, ebben szerintem semmi rossz nincsen!
Ne aggódj feleslegesen!
újabb példája annak, hogy nyomorult fb tönkreteszi a kapcsolatokat!
Hogy jutottál már arra a következtetésre, hogy megcsal? Csak mert megnézett egy nőt többször? uhhh...akkor valami más is van emögött a következtetés mögött, nem csak a fb-on való nézelődés!
Tevékenységnaplónál van valahol, hogy "keresés" nem tudom pontosan hol.
Nem azt mondtam, hogy biztosan megcsal csak fura számomra, hogy többször nézegeti ugyan azt a nőt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!