Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem megcsal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem megcsal?

Figyelt kérdés

Ma kérte, hogy lépjek be a fb profiljába mert várt egy fontos levelet (ő nem volt gép közelben) megadta a jelszavát és beléptem. Akkor láttam, hogy többször rákeres egy adott nőre, de nem az ismerősei közt van. Mire véljem ezt?

Nem mondtam neki még semmit!

2013. dec. 18. 07:54
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
83%

Én is szoktam rákeresni emberekre. Aki érdekel, arra többször is. Általában nem ismerem őket, csak pl. valaki mesélte, hogy "a Katival járt és dobta egy szőkéért, mekkora egy szemétláda", vagy "nézd meg az adatlapját, a képei között szuper mézeskalácsházak vannak, ötletadónak jó", akkor ha eszembe jut otthon, megnézem. De bejelölni nem fogom, hiszen nem is ismerem :)

Szóval ilyesmi is lehet a háttérben.

2013. dec. 18. 09:08
 12/32 Girgoy ***** válasza:
100%

Ilyen miatt nem kell felkapni a vizet. Az is lehet, hogy ismerősnek jelölte, csak a nő nem jelölte vissza, vagy csak jó látnia egy átgürizett nap után egy mosolygós arcot... :)

A FB egyébként maga is ajánlgat ismerősöket, nem feltétlenül a férjed kereste tudatosan, de nem hiszem hogy nagy jelentősége lenne a dolognak, ha amúgy normális kapcsolatotok van és meg tudjátok ezt beszélni. Mellesleg én is jártam így, hogy nyomult a FB-on egy új, pszichológiai módszereket alkalmazó társkereső. Soha nem megyek fel iylenekre, de egy idő után kíváncsi lettem magára a módszerre, erre egy fals emailfiókkal fals adatokkal leteszteltem. Persze kiderült, ogy a hatmillió kérdés után ha akarsz is valamit, azért már fizetni kellene, úgyhogy azonnal töröltettem is magam. Mindenestre az ártatlan szándékom telejsült, megtudtam, hoyg hoyg működik ez. Erre hasonlóan a feleségem belépett a fiókomba és csak annyit látott, hoyg van egy mailem, hogy sikeresen regisztráltam a társkeresőn. :) Nagyszerű! De nem volt gond, megbeszéltük és ennyi. Valamilyen szinten azért nem árt megbízni a házastársunkban. Szóval ne aggódj, beszéljétek meg, de csak normálisan, szelíden, mert szerintem itt nincs olyan hű de nagy tragédia. :)

2013. dec. 18. 09:13
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ismerős neki (ovis, vagy általános sulis korából és gondolkozik ő az vagy nem, bejelölje vagy nem... nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni.
2013. dec. 18. 09:14
 14/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Tudom, hogy nem jelenti azt biztosra, hogy márpedig megcsal, de fura számomra, hogy állandóan rákeres erre a csajra...

Majd ha hazajön a melóból rákérdezek és megírom a fejleményeket. Remélem a legjobbakat!

2013. dec. 18. 09:40
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Emberek, azért ne felejtsük már el, hogy nem feltétlenül az FB-t kell okolni mindenért. Sokszor lehet olvasni, hogy az FB tönkreteszi a kapcsolatokat. Szerintem csak azt a kapcsolatot teheti tönkre, ahol valamelyik fél erősebben féltékeny a normálisnál vagy ahol amúgy is benne van a kapcsolatban az esély a megcsalásra. Csak azért, mert felregisztrál valaki, nem fog hirtelen megváltozni és hűtlenné válni. Annak idején, mikor felszínre tört az IWIW, akkor ugyanez volt, akik most a facebook-ot utálják, azoknak egészen biztosan problémájuk volt az IWIW fénykorában is. Előtte pedig ott volt a mobiltelefon, SMS-ellenőrizgetések, telefon híváslista-ellenőrzés és sorolhatnám. Aki féltékeny vagy gyanúsítgat, az mindig talál valamit és aki takargatni akar valamit, annak mindig meg lesz rá a módja, hogy ezt megtegye. Volt olyan ismerősöm, aki férfi néven mentette el a szeretői számát a telefonjában, hogy ha az asszony belenéz, akkor azt lássa, hogy Józsival beszélt, közben meg az a szerencsétlen nem tudta, hogy Józsi valójában nő és a férje rendszeresen mártogatja benne a medvecukrát.

32/N

2013. dec. 18. 09:56
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha megadta a jelszavát, akkor semmi okod az aggodalomra, ehogy az előttem szólók is írták, nincs semmi takargatnivalója előtted.

Nálunk olyan volt, hogy tudam párom jelszavát és én is beléptem párszor a fiókjába, de ezt nagyon bánom már, de már szerencsére megbeszéltük. Annyira bűntudtaom volt, hogy elmondtam neki, persze nem értette miért tettem, mert nem is adott okot rá, csak egy régi volt oszt.társával levelezett én meg féltékeny voltam, mert becézgették egymást. De semmi nem volt a levelezésükben, sőt a párom írta, hogy nagyon szeret engem meg milyen boldog stb.

Szóval nem haragudott, csak nekem volt bűntudatom, de amúgy nem változtatta meg a jelszavát azután sem. Azt mondta nyugodtan nézzem csak, úgysincs semmi titkolnivalója. Persze már nem nézegetem. :)

2013. dec. 18. 10:55
 17/32 anonim ***** válasza:
33%
Oh, én milyen boldog lennék a férjem megadná a jelszavát a fb-ra... :))) Így csak elképzelni tudom, kiket nézeget...
2013. dec. 18. 10:55
 18/32 anonim ***** válasza:
80%

*Oh, én milyen boldog lennék a férjem megadná a jelszavát a fb-ra... :))) Így csak elképzelni tudom, kiket nézeget...

Biztos vagy benne, hogy boldog lennél tőle?

2013. dec. 18. 11:34
 19/32 anonim ***** válasza:
36%
Dehogy. Valószínűleg elválnánk. vicces, hogy egy jelszónak milyen jelentősége lehet... :)
2013. dec. 18. 13:02
 20/32 anonim ***** válasza:
0%
Tehát ezek szerint tudsz valamit, de mivel nem láttad feketén-fehéren, homokba dugod a fejed. Javíts ki, ha tévedek, de ezzel szerintem becsapod saját magad és a férjedet is, aki pedig ezek szerint becsap téged, mert megcsal. Hú, nem szeretnék ilyen házasságban élni.
2013. dec. 18. 13:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!