Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem megcsal?
Ma kérte, hogy lépjek be a fb profiljába mert várt egy fontos levelet (ő nem volt gép közelben) megadta a jelszavát és beléptem. Akkor láttam, hogy többször rákeres egy adott nőre, de nem az ismerősei közt van. Mire véljem ezt?
Nem mondtam neki még semmit!
Szia!
Ha az előzményekben nézted meg, akkor te is a számítástechnika áldozata vagy. Van úgy, hogy az előzményekben az összes keresést a legutóbbi címmel látod, tehát olyan, mintha Katit nézegette volna egész hónapban. pedig csak a legutóbb nézte őt. Én már jártam így, nekem is feltűnt, pedig az előző alkalommal nyoma sem volt. Jót röhögtem magamon, úgy kell nekem... Szóval ha más gyanú nincs, a számítógép miatt ne válj el :))
Itt mindig tanul az ember:)
Az offolónak:eddig én se tudtam, hogy meg lehet nézni kire kerestünk rá.Tényleg a tevékenységnaplóban van olyan,hogy továbbiak,arra katt, és ott van hogy keresés.Az is hogy mikor kire lett rákeresve.
Kérdező:
Szerintem ,van olyan,hogy kíváncsi az ember,lehet, hogy tényleg csak a tetkóját akarta megnézni..Én is vagyok úgy,hogy beszélnek valakiről,és rákeresek,ki is az illető.Sima kíváncsiságból.Aki nem akar fentlenni, úgysincs a facen.Pl. a férjemet nem érdekli,de én szeretek"nyomozgatni"...
28as
Tényleg meg lehet nézni a tevékenységi naplón belül.Bal oldalon a hozzászólások alatt menj rá arra hogy továbbiak és ott keresd ki azt hogy keresés és már meg is tudod nézni.
Én is megszoktam nézni régi ismerőseimet. Nem akarom őket bejelölni, nem akarom hogy tudják hogy "érdekel" mi van velük. Kb 1-2 havonta rákeresek néhány emberre (3-5 fő), megnézem mi van velük és ennyi.
Ettől még hűséges vagyok a páromhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!