Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal a férjem?
Az utóbbi időben nagy változásokon ment keresztül és azt gyanítón nő vagy nők vannak a dologban.
Elkezdett sokkal fiatalosabban öltözni. Korábban szinte mindig öltönyben járt még akkor is, ha protokoll szempontokból nem lett volna elvárt. Mostanában meg lazán, divatosan öltözik. Retro, Abercrombie és hasonló divat márkák ruháit hordja.
A konzervatív kocsiját is lecserélte egy sokkal fiatalosabbra.
Kondi terembe és futni jár.
Megváltoztatta a hajviseletét is. Szintén sokkal fiatalosabbra.
Nemrég találtam a kocsijában egy hosszú szőke hajszálat. Természetesen rákérdeztem, hogy az kitől származik. Azt mondta, hogy munka ügyben ült egy nő a kocsijában. Most ez vagy igaz, vagy nem.
Szerintetek nő van a dologban?
Szerintem nem feltétlenül csal meg, talán csak jólesik neki, hogy egy kolléganője próbál flörtölni vele. Ez nem azt jelenti, hogy feltétlenül meg akar csalni, hanem hogy próbál tetszeni másoknak, mert így jobban érzi magát. A házas nőknek is jól esik, ha egy férfi flörtöl velük, de ettől még lehet, hogy esze ágában sincs megcsalni a férjét.
És valóban, egy kis kapuzárási pánik is lehet a dolog mögött. :)
napirendben változás? több munka, több túlóra, kevesebb hazahozott pénz? telefonját ellenőrzése alatt tartja, mindig látóhatárán belül? több netezés félrevonulva? szexuális életben változás?
ha van igen válasz akkor a külső jelekkel együtt sanszos a hűtlenség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!