Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Rájöttem hogy megcsal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rájöttem hogy megcsal a férjem. Hogy hevernék ki a gyerekek a válást?

Figyelt kérdés

Egy vidéki városban élünk, a férjem vállalkozó, és a munkája miatt heti 3-4 napot van Pesten, néha hétvégén is. Egy kis garzont is bérel fent. Egy hónapja furcsa, távolságtartó lett a viselkedése, rá is kérdeztem, hogy a mi a gond, de csak azt hajtogatta, hogy a sok munka miatt fáradtabb mostanában. Régebben, ha fent maradt hétvégére, mentünk hozzá a gyerekekkel, de egy hónapja a munkára hivatkozva sosem ért rá.

Persze én ezt nem nagyon hittem el, kifigyletem az e-mail jelszavát, bár gondosan ügyelt arra, hogy ne bukjon le, mindig minden levelet törölt, tegnap mégis elkaptam 3 e-mailt, amiből már egyértelműen kiderült, hogy félrelép. Még egy titkos mobilja is van, amin csak ők beszélnek.

38 évesek vagyunk, 8 éve házasok, van egy 6 éves fiunk és egy 4 éves kislányunk.

Egy 21 éves egyetemista lánnyal csal meg, név alapján kikerestem a Facebook-on, biztos, hogy ő az, mert elég ritka neve van. Ráadásul úgy néz ki, hogy mind a 10 ujjára találna korabeli fiúkat, miért egy család életét kell tönkretennie?

Először mérhetetlen düh öntött el, gondoltam, azonnal írok annak a kis r....-nak, de aztán teljesen összeomlottam, amióta elaludtak a gyerekek, csak sírni tudtam. Olyan megalázó ez az egész nekem.

2013. jún. 3. 22:59
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
92%

Azért ne ribancozd, le a csajt, lehet, hogy nem is tud rólatok.

Az, hogy a gyerekek hogy viselik a válást az csakis azon fog múlni, hogy ti mennyire kulturáltan vezetitek ezt le. Ha a következő beszélgetéseteket úgy indítod, hogy fejbe vágod a lapostányérral, akkor elárulom, nem jól.

2013. jún. 3. 23:07
 2/22 anonim ***** válasza:
74%
Ez nem neked gáz, hanem a csajnak és a férjednek. Ha téged megcsalt, ezt a kislányt is le fogja cserélni hamarosan egy másik még fiatalabbra és még csinosabbra. A csaj meg úgyis csak érdekből van vele, vagy apakomplexus miatt.
2013. jún. 3. 23:08
 3/22 anonim ***** válasza:
70%

1.Tudja az a lány,hogy családapa a férjed?Már ha lehet az ilyent apának nevezni..ch!Egy férj,aki apa is,mutassa azt a gyerekeinek,hogy a felesége neki a legfontosabb és a gyerekek biztonságban vannak!

2.Fel a fejjel!Találsz jobb embert majd,aki nem b*sz át és a gyerekeidet is szereti!Nem fogsz pórul járni mégegyszer,ne is engedd magadnak!

3.TELJESEN BIZTOSAN VÁLJ EL!!Aki egyszer átússza a Dunát..stb.meg a kutyából se lesz szalonna!!

Amúgy meg:ha nagyon szeretik az apjukat és most ekkorát csalódnak benne,akkor megfognak téged érteni később.

2013. jún. 3. 23:09
 4/22 anonim ***** válasza:
86%
A helyedben azonnal leülnék a férjemmel megbeszélni a dolgokat. Én tuti, nem tudnék vele együtt maradni, de ha te tudsz adni neki egy új esélyt, szíved joga. Csak a gyerekek miatt ne tedd.
2013. jún. 3. 23:10
 5/22 anonim ***** válasza:
73%
Ülj le, mond meg, hogy tudod és válsz. Ennyi!
2013. jún. 3. 23:11
 6/22 anonim ***** válasza:
64%
A családod életét nem az a lány tette tönkre. Egy család életét csak a benne lévők tehetik tönkre, jelen esetben ez a férjed.
2013. jún. 3. 23:14
 7/22 anonim ***** válasza:
80%

Az én férjem is egy fiatal csajszival lépett le...illetve csak játszott volna vele mellettem, de kirúgtam. Később tepert volna vissza, de már nem kellett. Amúgy nem biztos, hogy a csaj tud rólatok, de ha tud is, valószínűleg nem kötözte le a férjed és nem erőszakolta meg az akarata ellenére. Szóval ne pt hibáztad, hanem a férjed.

A válásnál pedig rosszabb a gyerekeknek, ha egy megmérgezett, veszekedéssel teli és boldogtalan házasságban élnek a szüleik. Ami történt megtörtént, az apjuk akkor is az ő apjuk marad - csak nem biztos, hogy a te férjed is. Ha a problémák ellenére megbeszélitek, hogy a gyerekek ne sérüljenek, tartsák a kapcsolatot az apjukkal, akkor fel fogják dolgozni.

Én a volt férjemet egy kanál vízben meg tudnám fojtani, de a gyerekekkel a láthatás rugalmas, és sosem problémáztam rajta.

2013. jún. 3. 23:27
 8/22 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy tudja-e a lány, hogy a férjem családos, ez nem derült ki számomra egyértelműen a levelezésből. A férjem nincs fent semmilyen közösségi oldalon, és a hazugság nagyon jól megy neki a tapasztalatok alapján.

De végül is mindegy, véget fogok vetni a házasságunknak, ezt így nem bírom tovább.

Csak a gyerekek miatt aggódom nagyon.

2013. jún. 3. 23:28
 9/22 anonim ***** válasza:
82%

Apu a ludas, lehet utálnia kiscsajt, de apunak tudnia kellet volna, hogy hárman várják, ő erről megfeledkezett.

Ki tudja, hogy a nőnek mit hazudott, lehet, hogy neki is elfelejtette mondani, hogy családos, ezt nem tudhatod.

Szóval csak arra szeretném felhívni a figyelmed, hogy bár érthető, hogy utálod jelenleg a nőt, kell keresni egy bűnbakot (én is utáltam, így voltam vele) de sajnos idővel beláttam, hogy volt férjem és a közösen elrontott házasságunk tehet arról, hogy bejött egy nő, mert volt, hol beférnie.

A gyerekek meg kiheverik, így is ritkán látták aput, lehet, hogy így még gyakrabban is fogják. Egy jó tanács, addig válj el, amíg bűntudata van, utána, már te viszed el a balhét.

2013. jún. 3. 23:28
 10/22 anonim ***** válasza:
81%
Apu hibás, ez nem is kérdés - de itt nagyon könnyen dobálóznak a kedves válaszadó kollégák a válással így tök ismeretlenül. Szerintem egyrészt lehet más megoldása is, másrészt kettőn szokott állni a vásár.
2013. jún. 4. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!