Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rájöttem hogy megcsal a férjem. Hogy hevernék ki a gyerekek a válást?
Egy vidéki városban élünk, a férjem vállalkozó, és a munkája miatt heti 3-4 napot van Pesten, néha hétvégén is. Egy kis garzont is bérel fent. Egy hónapja furcsa, távolságtartó lett a viselkedése, rá is kérdeztem, hogy a mi a gond, de csak azt hajtogatta, hogy a sok munka miatt fáradtabb mostanában. Régebben, ha fent maradt hétvégére, mentünk hozzá a gyerekekkel, de egy hónapja a munkára hivatkozva sosem ért rá.
Persze én ezt nem nagyon hittem el, kifigyletem az e-mail jelszavát, bár gondosan ügyelt arra, hogy ne bukjon le, mindig minden levelet törölt, tegnap mégis elkaptam 3 e-mailt, amiből már egyértelműen kiderült, hogy félrelép. Még egy titkos mobilja is van, amin csak ők beszélnek.
38 évesek vagyunk, 8 éve házasok, van egy 6 éves fiunk és egy 4 éves kislányunk.
Egy 21 éves egyetemista lánnyal csal meg, név alapján kikerestem a Facebook-on, biztos, hogy ő az, mert elég ritka neve van. Ráadásul úgy néz ki, hogy mind a 10 ujjára találna korabeli fiúkat, miért egy család életét kell tönkretennie?
Először mérhetetlen düh öntött el, gondoltam, azonnal írok annak a kis r....-nak, de aztán teljesen összeomlottam, amióta elaludtak a gyerekek, csak sírni tudtam. Olyan megalázó ez az egész nekem.
Azért ne ribancozd, le a csajt, lehet, hogy nem is tud rólatok.
Az, hogy a gyerekek hogy viselik a válást az csakis azon fog múlni, hogy ti mennyire kulturáltan vezetitek ezt le. Ha a következő beszélgetéseteket úgy indítod, hogy fejbe vágod a lapostányérral, akkor elárulom, nem jól.
1.Tudja az a lány,hogy családapa a férjed?Már ha lehet az ilyent apának nevezni..ch!Egy férj,aki apa is,mutassa azt a gyerekeinek,hogy a felesége neki a legfontosabb és a gyerekek biztonságban vannak!
2.Fel a fejjel!Találsz jobb embert majd,aki nem b*sz át és a gyerekeidet is szereti!Nem fogsz pórul járni mégegyszer,ne is engedd magadnak!
3.TELJESEN BIZTOSAN VÁLJ EL!!Aki egyszer átússza a Dunát..stb.meg a kutyából se lesz szalonna!!
Amúgy meg:ha nagyon szeretik az apjukat és most ekkorát csalódnak benne,akkor megfognak téged érteni később.
Az én férjem is egy fiatal csajszival lépett le...illetve csak játszott volna vele mellettem, de kirúgtam. Később tepert volna vissza, de már nem kellett. Amúgy nem biztos, hogy a csaj tud rólatok, de ha tud is, valószínűleg nem kötözte le a férjed és nem erőszakolta meg az akarata ellenére. Szóval ne pt hibáztad, hanem a férjed.
A válásnál pedig rosszabb a gyerekeknek, ha egy megmérgezett, veszekedéssel teli és boldogtalan házasságban élnek a szüleik. Ami történt megtörtént, az apjuk akkor is az ő apjuk marad - csak nem biztos, hogy a te férjed is. Ha a problémák ellenére megbeszélitek, hogy a gyerekek ne sérüljenek, tartsák a kapcsolatot az apjukkal, akkor fel fogják dolgozni.
Én a volt férjemet egy kanál vízben meg tudnám fojtani, de a gyerekekkel a láthatás rugalmas, és sosem problémáztam rajta.
Nem tudom, hogy tudja-e a lány, hogy a férjem családos, ez nem derült ki számomra egyértelműen a levelezésből. A férjem nincs fent semmilyen közösségi oldalon, és a hazugság nagyon jól megy neki a tapasztalatok alapján.
De végül is mindegy, véget fogok vetni a házasságunknak, ezt így nem bírom tovább.
Csak a gyerekek miatt aggódom nagyon.
Apu a ludas, lehet utálnia kiscsajt, de apunak tudnia kellet volna, hogy hárman várják, ő erről megfeledkezett.
Ki tudja, hogy a nőnek mit hazudott, lehet, hogy neki is elfelejtette mondani, hogy családos, ezt nem tudhatod.
Szóval csak arra szeretném felhívni a figyelmed, hogy bár érthető, hogy utálod jelenleg a nőt, kell keresni egy bűnbakot (én is utáltam, így voltam vele) de sajnos idővel beláttam, hogy volt férjem és a közösen elrontott házasságunk tehet arról, hogy bejött egy nő, mert volt, hol beférnie.
A gyerekek meg kiheverik, így is ritkán látták aput, lehet, hogy így még gyakrabban is fogják. Egy jó tanács, addig válj el, amíg bűntudata van, utána, már te viszed el a balhét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!