Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rájöttem hogy megcsal a férjem. Hogy hevernék ki a gyerekek a válást?
Egy vidéki városban élünk, a férjem vállalkozó, és a munkája miatt heti 3-4 napot van Pesten, néha hétvégén is. Egy kis garzont is bérel fent. Egy hónapja furcsa, távolságtartó lett a viselkedése, rá is kérdeztem, hogy a mi a gond, de csak azt hajtogatta, hogy a sok munka miatt fáradtabb mostanában. Régebben, ha fent maradt hétvégére, mentünk hozzá a gyerekekkel, de egy hónapja a munkára hivatkozva sosem ért rá.
Persze én ezt nem nagyon hittem el, kifigyletem az e-mail jelszavát, bár gondosan ügyelt arra, hogy ne bukjon le, mindig minden levelet törölt, tegnap mégis elkaptam 3 e-mailt, amiből már egyértelműen kiderült, hogy félrelép. Még egy titkos mobilja is van, amin csak ők beszélnek.
38 évesek vagyunk, 8 éve házasok, van egy 6 éves fiunk és egy 4 éves kislányunk.
Egy 21 éves egyetemista lánnyal csal meg, név alapján kikerestem a Facebook-on, biztos, hogy ő az, mert elég ritka neve van. Ráadásul úgy néz ki, hogy mind a 10 ujjára találna korabeli fiúkat, miért egy család életét kell tönkretennie?
Először mérhetetlen düh öntött el, gondoltam, azonnal írok annak a kis r....-nak, de aztán teljesen összeomlottam, amióta elaludtak a gyerekek, csak sírni tudtam. Olyan megalázó ez az egész nekem.
Az ember életének értelme, és csúcsa a gyermek!
Helyrehozhatatlanul károsodnak ebben a korban, ha a család megszűnik, esetleg ráadásul hiányérzetedben keresnél egy másik pasit, aki eléggé kíván ahhoz, hogy elnézze a két gyereket, és apaként lép fel a két kis szerencsétlennel szemben.
'10 év múlva megkívánja a lányodat...
Nem te vagy a legfontosabb, ha szereted a gyermekeidet, félretolod a büszkeségedet, és beszélsz a férjeddel.
Egy második esélyt megérdemel mindenki, talán te is sejted miért máshol keresi a szexet, meg hogy valaki esetleg szeresse...Tartsd egyben a családodat ameddig erőd van, ameddig csak szét nem szakad.
Gyakran a megtért " bűnös" férj szinte más ember lesz, mert tudja, hogy borotvaélen táncol a kapcsolat, és tisztel téged, hogy adtál neki még egy esélyt.
És magadba is nézz, egy elégedett , boldog férj, nem lép félre, mert tudja , hogy mit veszíthet. Miért csinálja?...
A 21es hozzászólás tetszik, élettapasztalatot sugall.
Nekem a véleményem, hogy nem mindenkinek való a házasság, de akkor valószínű kihalna az emberiség. Mondja ezt egy 42éves apa. Egyébként meg alkalmazkodás, szeretet, türelem kérdése az egész. Nekem a nejem lett a legjobb barátom, idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!