Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Rájöttem hogy megcsal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rájöttem hogy megcsal a férjem. Hogy hevernék ki a gyerekek a válást?

Figyelt kérdés

Egy vidéki városban élünk, a férjem vállalkozó, és a munkája miatt heti 3-4 napot van Pesten, néha hétvégén is. Egy kis garzont is bérel fent. Egy hónapja furcsa, távolságtartó lett a viselkedése, rá is kérdeztem, hogy a mi a gond, de csak azt hajtogatta, hogy a sok munka miatt fáradtabb mostanában. Régebben, ha fent maradt hétvégére, mentünk hozzá a gyerekekkel, de egy hónapja a munkára hivatkozva sosem ért rá.

Persze én ezt nem nagyon hittem el, kifigyletem az e-mail jelszavát, bár gondosan ügyelt arra, hogy ne bukjon le, mindig minden levelet törölt, tegnap mégis elkaptam 3 e-mailt, amiből már egyértelműen kiderült, hogy félrelép. Még egy titkos mobilja is van, amin csak ők beszélnek.

38 évesek vagyunk, 8 éve házasok, van egy 6 éves fiunk és egy 4 éves kislányunk.

Egy 21 éves egyetemista lánnyal csal meg, név alapján kikerestem a Facebook-on, biztos, hogy ő az, mert elég ritka neve van. Ráadásul úgy néz ki, hogy mind a 10 ujjára találna korabeli fiúkat, miért egy család életét kell tönkretennie?

Először mérhetetlen düh öntött el, gondoltam, azonnal írok annak a kis r....-nak, de aztán teljesen összeomlottam, amióta elaludtak a gyerekek, csak sírni tudtam. Olyan megalázó ez az egész nekem.

2013. jún. 3. 22:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
97%
Hiába áll kettőn a vásár, én nem tudok olyan problémát, amit úgy próbálnék megoldani, hogy félredugok.
2013. jún. 4. 00:20
 12/22 anonim ***** válasza:
Borítsd az a bilit azonnal! Rakd ki a férjed cuccát az ajtó elé, gondolhatod, hogy a kis egyetemistához nem költözhet oda, az a lány nem fog főzni neki, a sz@ros gatyáit mosni-vasalni, nem fog tetszeni, hogy nincs több ajándék (ugye a fizu kell a létszükségletekre, meg a gyerektartásra) nincsenek programok kettesben (hétközben munka, hétvégén nála a két gyerek) igen hamar szétrobbana ez a párocska, ha te nem asszisztálnál a románcukhoz!
2013. jún. 4. 01:13
 13/22 anonim ***** válasza:
79%
"azonnal írok annak a kis r....-nak" Szerintem azért vegyél vissza! Miért is a csaj a hibás? Birom amikor mindig a harmadik felet akarják elásni, közben meg szerintem magatokban kéne keresni a hibát! Egyébként meg nyakamat rá, hogy a kiscsajt pénzeli a férjed! Ma már nagy divat lett ez a támogatós szeretősdi! Másért nem kéne egy épeszű 21 éves lánynak egy 2gyerekes családapa!
2013. jún. 4. 07:59
 14/22 anonim ***** válasza:
45%

Vgay válj el most azonnal, vagy várj legalább három évet. Egy négyéves kislány a legrosszabb életkorban van ahhoz, hogy az apját elveszítse, nem beszélve egy hatéves kisfiúról. Ne tedd őket tönkre!

Leginkább azon kellene elgondolkodni, hogy miért csalt meg a férjed. A botnak is két vége van. Mit tettél vagy mit nem, ami miatt ő egy fiatalabbhoz rohan? Beszélgess el vele és beszéljétek meg a dolgaitokat. Nem kell azonal elválni, mert baj van a házassággal. Vannak családterápiák is.

A "kis r-t" hagyd ki a dolgoból, mert az a legrosszabb stratégia, amit tehetsz, hogy azt kezded el zaklatni, aki a harmadik lába a széknek. Itt a férjed a hibás, és te. Csakis azt lehet egy harmadiknak megkapni - hacsak időlegesen is -, aki kapható arra, hogy "táncba menjen".

A lány ráragadt egy jómódú vállalkozóra, akinek felesége van, két gyereke és megpróbálja lenyúlni, de azért teheti ezt meg, mert a férjed erre kapható. Az ilyen viszonyok szinte mindig kudarcra vannak ítélve. Ez a lány nagyobb áldozat, mint te vagy a férjed, nem k,rva! Hagyd békén.

(Valószínűleg elég nagy baj van a házasságtokban egyébként is, és ez csak a jéghegy csúcsa.)

2013. jún. 4. 08:05
 15/22 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon együtt érzek veled, borzalmas most neked. Ne hozz azonnal döntést. Beszélj vele, mérlegelj! Nem tudom milyen volt egyébként a családi életetek, de talán még helyrehozható! Egy próbát megér a gyerekek miatt (is).
2013. jún. 4. 08:53
 16/22 anonim ***** válasza:
38%

Figyu: a férjed jópasi, azért mentél hozzá nyilván. A fiatal lányok is jópasikat keresnek :) és mivel kevés jópasi van, egy belemennek a korkülönbségbe.

Magatoknak köszönjed: hiszen se neked nem jöttek be anno az átlagos pasik, sem neki.

2013. jún. 4. 09:30
 17/22 anonim ***** válasza:
76%

"Figyu: a férjed jópasi, azért mentél hozzá nyilván."

-Figyu, azért ez nem biztos, egy évtizedes családos kapcsolatról beszélsz, elképzelhető, hogy szerelmesek voltak és boldog kis család kicsi gyermekkel- amit megunt a "jópasi", akinek újneurózisa van ..

2013. jún. 4. 09:56
 18/22 anonim ***** válasza:
Azt csak te tudod, hogy mekkora baj volta házasságotokban, valami biztos volt. De a férjednek a bajra ez volta viszont válasza, ezzek csak mélyült a szakadék. Ráadásul kijött a valódi jelleme...félredugással nem lehet problémát kezelni.
2013. jún. 4. 10:35
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy tudja a lány.

Én szintén 21 éves még tudatlan kis csaj voltam, amikor megismertem egy férfit. Beleszerettem, együtt voltunk.

Pár hónap után egészen véletlenül találkoztam az anyósával, persze nem tudtunk egymásról. Elkezdett mesélni a lányáról annak a férjéről, és az unokáiról. Rákérdeztem a férfi nevére, foglalkozására, stb. és az én párom volt...nem szóltam semmit, annyira ledöbbentem.

Nem mondtam el neki az igazat a családra gondolva, olyan nagy szeretettel beszélt róluk.

Vannak gerinctelen férfiak, a Te férjed is sajnos ilyen. Ne a 3-at hibáztasd, még akkor sem, ha tudott rólatok, hisz nem ő a kiváltó ok a történteknek, ő csak a következménye a férjed hűtlenségének!

Ha valami nem működik, beszélje meg Veled, vagy váljon el, ne a könnyebbik utat válassza a Te szívedbe gázolva, de az ilyenek mind gyávák egy komolyabb lépés megtételéhez...Legyél büszke nő és dobd ki, ne hagyd, hogy alázzon az, akitől egyáltalán nem vártad el.

Találsz olyat, aki megbecsül.

2013. jún. 4. 10:54
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Gondold végig a 21 éves kislány eszével-szemével. Mit lát ? Egy jóképű, nagyvonalú férfi, akinek van egy budapesti lakása (talán oda is költözött, ezért nem mehettek ti oda hét végén?) A férjed valószínűleg nem beszélt arról, hogy neki vidéken családja van. Őt is becsapja.

De azt is gondold végig, mit nyersz vagy veszítesz a válással. Mi lesz a közös otthonotokkal ? Eladjátok és a felével ő új életet kezd, te meg a két gyerekkel egy kisebb lakásban húzod meg magad ? És a gyerekek kinél lesznek ? Egy hetet itt, egy hetet ott ? Vagy megosztjátok őket ? Vagy ő hétvégeken eljátssza az aranyos apukát, hiszen a napi gondokat neked kell megoldani, elkábítja őket luxuscikkekkel.

Nem irigyellek.

Nehéz tanácsot adni, hogy most mit lépj.

Talán az lenne a legjobb, ha leülnétek és megbeszélnétek, vérmérsékletetektől is függ, hogy mi vezethet eredményre.

Lehet, hogy a kislánynak az is elég lenne ahhoz, hogy kidobja, ha megtudná, hogy családja van, de ez "vissza is üthet", "csakazért"-ot is kiválthat, mindkettőjükből.

Az is lehet, hogy az a legjobb, ha eljátszod azt, hogy nem tudsz semmiről.

2013. jún. 12. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!