Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez már megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már megcsalás?

Figyelt kérdés
Röviden annyi, hogy kettesben maradtam egy nő ismerősömmel és valahogy megkívántam. Régóta ismerem és sose gondoltam ilyenre. Csókolóztunk, elkezdett vetkőztetni de felálltam és ott hagytam. Nem bírok a feleségem szemébe nézni, el szeretném mondani neki de tuti hogy kidobna azt meg nem akarom. Szerintem nem annyira durva csak ő meg azt hinné ezek után, hogy rajta kívül minden nő tetszik nekem. Mi legyen?
2014. jan. 11. 19:34
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ kinek milyen az erkölcsi értékrendje. Nálam a csók már megcsalás kategória, másnál az orálszex sem az. Szóval kinek mi.
2014. jan. 11. 21:00
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Igen, megcsalás!

És ne, ne mondd el! Azok után, hogy megbántad, és tudod, hogy nem csinálod többé (!!) felesleges az ő vállára tenni a terhet, és ha már eleve önbizalom hiányos, akkor ne is ronts rajta.

Most már tudod, hogy nem éri meg az egész megcsalósdi, szereted, kényeztesd ezek után, és felejtsd el az egészet.

2014. jan. 11. 21:01
 23/35 mustafa33 ***** válasza:
52%
Ha azt bántad meg hogy otthagytad, akkor mond el. Ha nem azt akkor kusysolj és felejtsd el. Ha valóban nem volt jelentősége akkor ez nem lesz nehéz. Ha pedig évek múlva sajnálni fogod, hogy nem csináltad végig, akkor elk.rtad mint az öszödi böszme. De akkor is halgass. A feleséged érdekében is. Mit gondolsz, neki könnyű lesz téged kirúgni? De mégis ki fog. Ha fáj is majd neki. És nem téged fog fájlalni, hanem saját magát.
2014. jan. 11. 21:12
 24/35 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, én férfiként azt gondolom, hogy ha a párom ennyiért kirúgna, akkor inkább rúgjon ki most... jobban járnánk mindketten.

(visszafele dettó... )

2014. jan. 11. 21:20
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Én azt vallom, hogy amit nem tudunk, az nem is fáj!

Férjemmel mikor beszéltünk erről a témáról (megcsalás), én nagyon szépen megkértem, hogy ha csinálja is

, vagy történik valami akkor arról én ne tudjak..ne mondja el, ne bukjon le.Egyszerűen nekem jó ez így.Mert a tudatlanságág áldásos..nem is nyomozgatok.Nem bújom a telefonját..Tudom mindenhová a jelszavát még is csak akkor lépek be bármelyik oldalára ha megkér.

Meg ha ellehet vinni, akkor vigyék..az olyanért nem is kár..

Úgy látom téged nem lehet, mert időben észbe kaptál..ennyi legyen elég..maradj csendbe és kész..és legközelebb nézzél félre! :)

2014. jan. 11. 22:26
 26/35 anonim ***** válasza:
27%

" Csókolóztunk, elkezdett vetkőztetni de felálltam és ott hagytam"

Jah, persze...csak előtte jól megdöngetted!

Hagyjad már ezt a dumát! Megdugtad, most esz a penész, mert tényleg megcsaltad a nejed és próbálsz maganak is hazudni.

2014. jan. 11. 23:00
 27/35 anonim ***** válasza:
26-os erre nem is gondoltam-egy pacsit' megér!(mégmellé zöldet)
2014. jan. 11. 23:14
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Ez megcsalás, talán nem kapsz otthon elég vagy minőségi szexet?

Ha tényleg úgy gondolod, hogy ez valami üzemzavar volt és még mindig a feleséged az, akivel testileg lelkileg összepasszoltok, akkor nyelj egy nagyot és ne mond el neki.

Viseld a terhet egyedül.

De mindenképpen gondolkodj el azon, hogy ez minek tudható be, az ember feleség mellett nem kíván meg csak úgy egy másik női ismerőst.

2014. jan. 12. 01:30
 29/35 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem megcsalás. Az a lényeg, hogy időben észhez tértél, ami ellensúlyozza a csókolózást. Úgyhogy ha ez csak felizgatná, akkor inkább ne mondd el a feleségednek.
2014. jan. 12. 03:53
 30/35 anonim ***** válasza:
16%

Ha elmondod akkor sem fogja elhinni,hogy megálltál a csók után,de ha mástól tudja meg akkor tuti biztos lesz benne,hogy volt ott más is a csókon kívül! Nem irigyellek ember,nagy a dilemma!

De a legrosszabb az lesz az egészben ha megtudja-akár így akár úgy-azután azt se fogja elhinni amit kérdezel! Pokol lesz a kapcsolatotok!

Tudod mit? Egyik reggel meséld el neki,hogy ezt álmodtad,aztán figyeld a reakcióját! :)

2014. jan. 12. 13:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!