Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy mondhatot ilyet a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondhatot ilyet a párom mindenki előtt amikor terhes vagyok tőle?

Figyelt kérdés

Három hónapos terhes vagyok. Ma disznót öltünk és már előre szóltam a páromnak, hogy a terhességem miatt nem tudok nekik segíteni. Kisütni a zsírnak valót, megfőzni a vért stb.

Erre azt mondta, hogy akkor ne is egyek belőle.

Ti erre mit reagálnátok?

2013. dec. 15. 16:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
0%
nem irta h nem csinált mást.
2013. dec. 16. 21:46
 72/78 anonim ***** válasza:
65%

Hát kedves kérdező...rendesen kaptad az ívet a korábbi hozzászólóktól..

ÉN annyit teszek hozzá :

5 Hós terhes vagyok,2 hete vágtunk disznót...mi az amit csináltam

Feltettem a levest főni,levestésztát kifőztem,közben hozták a húst-befűszereztem-be a sütőbe,aztán a hurkát hozták,teát főztem a férfiaknak,megterítettem az asztalt..csupán 1x mentem ki a hidegbe,amikor megfőtt a husi...mert ugye az a reggeli ilyenkor :-)

Ha 3 hós terhesen erre nemvagy képes,9 hósan milesz veled ?

Nem arról van szó hogy egész nap állni kell...én is soxor leültem,és ha szóltak hogy ez+az...mondtam hogy pillanat,kicsit megpihenek

Ne rinyálj...

2013. dec. 18. 16:30
 73/78 anonim ***** válasza:
49%
Miért nem vágtál inkább fát, szántottál, kovácsoltál? van aki meg ezt csinálja terhesen.
2013. dec. 18. 16:55
 74/78 anonim ***** válasza:
49%

Könyörgöm...nem azt várták tőle hogy ő emelje,vágja,sikálja a disznót

A párja nyílván úgy gondolta hogy abban segít majd amiben tud a kedves Kérdező !

De neeem. ...Miss terhes nem AKART semmiben segíteni..inkább elment anyucihoz,mondván vannak ott elegen

Nagyon könnyelműen veszi az egészet...

Ha csak kávét főzött volna...már akkor is részt vett a közös munkában

Az nem kifogás hogy ezt a gyereket a férfi akarta jobban..

ÉS ahogy írta ...a saját családja vágott disznót...

2013. dec. 18. 17:10
 75/78 anonim ***** válasza:
0%
és miért nem mosogat inkább a párja, mos vasal porszivóz? mármint a férfi. ő se halna bele. mégcsak nem is terhes
2013. dec. 18. 17:29
 76/78 anonim ***** válasza:
66%
utolsó: talán azrté, mert neki van más dolga, nem csak anyucihoz futkosni, ahogy a kedves kérdező teszi...bár, mivel úgyis apa akarta jobban a gyereket, majd ő dolgozik, eltartja az asszonyt, a gyereket, ő gondoskodik róla, ő végzi a házimunkát, és minden egyebet, hiszen úgysem halna bele....hagyjuk már az ilyen túlfékezett nyavajgó luvnyákat, akik csak mert kicsit émelyegnek, men képesek egy rohadt levest feltenni, vagy főzni egy kávét....tipikus életképtelen nő.
2013. dec. 18. 17:36
 77/78 anonim ***** válasza:
honnan veszed hogy nem teszi mindezt? sehol sincs leirva. ez csak a te agyszüleményed
2013. dec. 18. 17:42
 78/78 anonim ***** válasza:
39%

Minden terhesség más. Lehet, hogy itt az összes hozzászóló kilenchónapos terhesen még bányában dolgozott, naponta tíz disznót ölt és szabadidejében Supermant helyettesítette, amíg az elment horgászni, de van, aki igenis rosszul van (én nemterhesen is rosszul lennék egy disznóöléstől).

Kérdező, a kapcsolatotok nem indul túl ígéretesen. Egyrészt csak a gyerek miatt nem szabad együtt maradni, ha más nem köt össze. Másrészt tizenöt évvel fiatalabb lányokat nem feltétlenül azért szoktak felszedni a férfiak, mert egyenrangú társat keresnek. Nehéz lesz ránevelni a párod, hogy tiszteljen, sok őszinteség kell hozzá, de hátha megy. Párterapeutától is kérhetnétek segítséget. A gyerek érdekében remélem, hogy sikerülni fog.

2013. dec. 19. 04:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!