Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondhatot ilyet a párom mindenki előtt amikor terhes vagyok tőle?
Három hónapos terhes vagyok. Ma disznót öltünk és már előre szóltam a páromnak, hogy a terhességem miatt nem tudok nekik segíteni. Kisütni a zsírnak valót, megfőzni a vért stb.
Erre azt mondta, hogy akkor ne is egyek belőle.
Ti erre mit reagálnátok?
Hát kedves kérdező...rendesen kaptad az ívet a korábbi hozzászólóktól..
ÉN annyit teszek hozzá :
5 Hós terhes vagyok,2 hete vágtunk disznót...mi az amit csináltam
Feltettem a levest főni,levestésztát kifőztem,közben hozták a húst-befűszereztem-be a sütőbe,aztán a hurkát hozták,teát főztem a férfiaknak,megterítettem az asztalt..csupán 1x mentem ki a hidegbe,amikor megfőtt a husi...mert ugye az a reggeli ilyenkor :-)
Ha 3 hós terhesen erre nemvagy képes,9 hósan milesz veled ?
Nem arról van szó hogy egész nap állni kell...én is soxor leültem,és ha szóltak hogy ez+az...mondtam hogy pillanat,kicsit megpihenek
Ne rinyálj...
Könyörgöm...nem azt várták tőle hogy ő emelje,vágja,sikálja a disznót
A párja nyílván úgy gondolta hogy abban segít majd amiben tud a kedves Kérdező !
De neeem. ...Miss terhes nem AKART semmiben segíteni..inkább elment anyucihoz,mondván vannak ott elegen
Nagyon könnyelműen veszi az egészet...
Ha csak kávét főzött volna...már akkor is részt vett a közös munkában
Az nem kifogás hogy ezt a gyereket a férfi akarta jobban..
ÉS ahogy írta ...a saját családja vágott disznót...
Minden terhesség más. Lehet, hogy itt az összes hozzászóló kilenchónapos terhesen még bányában dolgozott, naponta tíz disznót ölt és szabadidejében Supermant helyettesítette, amíg az elment horgászni, de van, aki igenis rosszul van (én nemterhesen is rosszul lennék egy disznóöléstől).
Kérdező, a kapcsolatotok nem indul túl ígéretesen. Egyrészt csak a gyerek miatt nem szabad együtt maradni, ha más nem köt össze. Másrészt tizenöt évvel fiatalabb lányokat nem feltétlenül azért szoktak felszedni a férfiak, mert egyenrangú társat keresnek. Nehéz lesz ránevelni a párod, hogy tiszteljen, sok őszinteség kell hozzá, de hátha megy. Párterapeutától is kérhetnétek segítséget. A gyerek érdekében remélem, hogy sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!