Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Három hónapos terhes vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Három hónapos terhes vagyok, mostanában sokat veszekszem a párommal. Ma annyira összevesztünk, hogy mérgében elment itzhonról. Mit tehetnék, hogy hazajöjjön?

Figyelt kérdés
Nagyon csúnyán beszéltem vele, most azt sem tudom hol van. Szerintetek jobb lenne ha különköltöznénk amíg terhes vagyok?
2013. szept. 1. 17:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Talán fogd magad vissza.Terhes vagy és se nem beteg,se nem idióta.Több milliárd nő járt már így, és nem költöztek szét,hogy egyedül maradj a gyerekkel.
2013. szept. 1. 17:13
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Uralkodj magadon ha nem akarsz egyedülálló anya lenni.
2013. szept. 1. 17:16
 3/13 anonim ***** válasza:
87%

Írj neki egy sms-t. Ha hazaér, nyugodtan ülj le vele, mond el hogy nagyon sajnálod amit mondtál.

Ne hozakodj elő a hormonokkal, azokkal nem lehet mindent magyarázni.

Különköltözés mire lenne jó? A szülés után jóval több konfliktushelyzet lesz.

2013. szept. 1. 17:26
 4/13 anonim ***** válasza:
88%
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Tessék megemberelni magad, és cipzárat a szádra, mire jó, hogy magadra maradj a kicsivel?
2013. szept. 1. 17:28
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha most zt a cirkuszt csináljátok, akkor mi lesz ha már meg lesz a baba, mikor ezerszer nehezebb lesz a dolgotok?
2013. szept. 1. 17:37
 6/13 anonim ***** válasza:
57%

Márpedig a hormonok igencsak megbolondítják az embert.

Persze nem kell mindent a terhességre fogni, de tény, hogy (aki olyan alkat, hogy könnyebben megborítják a hormonok), az sokkal ingerlékenyebb lesz, akkor is, ha nem akarja.

És komolyan: az se normális, hogy a leendő apuka lelép anélkül, hogy elárulná merre megy!

1) tudhatná, hogy a terhesség milyen érzelmi változásokkal jár - lehetne toleránsabb;

2) arra se gondol, hogy az asszonykája halálra aggódja magát, ami a terhességének is árthat.

Ettől függetlenül az SMS jó ötlet:

"Gyere haza! Nem gondoltam komolyan, mostanában könnyebben felkapom a vizet, de nem neked szól."

2013. szept. 1. 17:53
 7/13 anonim ***** válasza:
32%

"Nagyon csúnyán beszéltem vele, most azt sem tudom hol van."

Lehet, hogy elment keresni egy normális nőt magának?!

2013. szept. 1. 18:54
 8/13 Nádszálkisasszony ***** válasza:
Várd meg még kitombolja magát aztán ültesd le és kérj tőle bocsánatot egy esti vacsora mellett. Beszéljétek meg, különköltözni felesleges ugyanúgy mint a hormonokkal magyarázkodni.
2013. szept. 1. 18:55
 9/13 anonim ***** válasza:

"Mit tehetnék, hogy hazajöjjön?"

Kérj tőle bocsánatot!

A terhesség nem mentség semmire sem,mint pl az sem,ha a pasi hulla fáradt,és asszonyon vezeti le a napi feszültséget,tehát ezt hagyjuk már!

2013. szept. 1. 19:14
 10/13 anonim ***** válasza:
23%

na most ha direkt, ge-ciségből szívod a vérét, akkor megértem a reakcióját! És nem fogd a terhességre, hogy egy hülye liba vagy!

Ha hazaér, sz-opd le! :)

2013. szept. 2. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!