Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három hónapos terhes vagyok, mostanában sokat veszekszem a párommal. Ma annyira összevesztünk, hogy mérgében elment itzhonról. Mit tehetnék, hogy hazajöjjön?
Írj neki egy sms-t. Ha hazaér, nyugodtan ülj le vele, mond el hogy nagyon sajnálod amit mondtál.
Ne hozakodj elő a hormonokkal, azokkal nem lehet mindent magyarázni.
Különköltözés mire lenne jó? A szülés után jóval több konfliktushelyzet lesz.
Márpedig a hormonok igencsak megbolondítják az embert.
Persze nem kell mindent a terhességre fogni, de tény, hogy (aki olyan alkat, hogy könnyebben megborítják a hormonok), az sokkal ingerlékenyebb lesz, akkor is, ha nem akarja.
És komolyan: az se normális, hogy a leendő apuka lelép anélkül, hogy elárulná merre megy!
1) tudhatná, hogy a terhesség milyen érzelmi változásokkal jár - lehetne toleránsabb;
2) arra se gondol, hogy az asszonykája halálra aggódja magát, ami a terhességének is árthat.
Ettől függetlenül az SMS jó ötlet:
"Gyere haza! Nem gondoltam komolyan, mostanában könnyebben felkapom a vizet, de nem neked szól."
"Nagyon csúnyán beszéltem vele, most azt sem tudom hol van."
Lehet, hogy elment keresni egy normális nőt magának?!
"Mit tehetnék, hogy hazajöjjön?"
Kérj tőle bocsánatot!
A terhesség nem mentség semmire sem,mint pl az sem,ha a pasi hulla fáradt,és asszonyon vezeti le a napi feszültséget,tehát ezt hagyjuk már!
na most ha direkt, ge-ciségből szívod a vérét, akkor megértem a reakcióját! És nem fogd a terhességre, hogy egy hülye liba vagy!
Ha hazaér, sz-opd le! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!