Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három hónapos terhes vagyok, mostanában sokat veszekszem a párommal. Ma annyira összevesztünk, hogy mérgében elment itzhonról. Mit tehetnék, hogy hazajöjjön?
Figyelt kérdés
Nagyon csúnyán beszéltem vele, most azt sem tudom hol van. Szerintetek jobb lenne ha különköltöznénk amíg terhes vagyok?2013. szept. 1. 17:06
11/13 anonim válasza:
1. Hívd fel
2. Higgadj le.
3. Felborult a hormonháztartásod. Ezt tudnod kell neked is és fogd magad vissza, és tudnia kell neki is, legyen türelmesebb.
Úgy fest ti sem tanultatok elég biológiát az iskolában. :(
És egy ilyen pár szaporodik, én meg csak reménykedem, hogy lesz lehetőségem egy gyereket felnevelni. :S
12/13 anonim válasza:
írsz egy bocsánat kérő sms-t és taglalod benne a teheség érzelmekre gyakorolt hatását.
13/13 anonim válasza:
Kedves Kérdező. Elég szép kommenteket kaptál, de mielőtt így beszéltek Veled, nem ártott volna megkérdezni, hogy miért veszekedtek mostanában? Hogy elment otthonról nem biztos, hogy annak az egyszeri veszekedésnek a következménye volt. Az is számít, hogy miért beszéltél vele csúnyán. Veszekedtek, beszéljetek róla, hogy mi változott meg. Ezt elég régen kérdezted meg, de szerintem azóta biztos hazament.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!