Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondhatot ilyet a párom mindenki előtt amikor terhes vagyok tőle?
Három hónapos terhes vagyok. Ma disznót öltünk és már előre szóltam a páromnak, hogy a terhességem miatt nem tudok nekik segíteni. Kisütni a zsírnak valót, megfőzni a vért stb.
Erre azt mondta, hogy akkor ne is egyek belőle.
Ti erre mit reagálnátok?
En a hetedik honapban vagyok.Falun nevelkedtem de 3-4 honapot en is vegigfeküdtem. Nagyon sok mindentöl elhänytam magam (pl dinnye illata).
Erthetö, hogy te sem birod, a pärodnak meg kellene ezt ertenie ha nem taho.
Nem akartam cipekedni és emelni. Ő akarja jobban ezt a gyereket akkor most mit rinyál?
Amúgy hentes is volt, a húsokat ő vágta össze. Èn pedig elmentem anyámhoz arra az időre.
10# minden tiszteletem.
nemam mint a kerdezo, h lelep h semmit se kelljen csinalni, foleg 3 honaposan, kiralylany...
A legnagyobb baj, az, hogy meg sem próbáltál segíteni.
Ha segítesz és nem érzed jól magad, akkor biztos megértett volna.
Elmenni csavarogni míg a többiek dolgoznak, csúnya dolog.
azt hogy kár hogy nem elöbb derült ki hogy ilyen. akkor kidobod s keresel normális pasit.
persze mondhatod neki hogy akkor mostantól csak abból egyet amit egyszerre főztők, azon a napon amikor nem takarit veled együtt aludjon a híd alatt, csakhát ez nem kapcsolat.
sajnállak mert gyerekét egyedül nevelő anya vagy, csak ez még nem realizálódott.
Azért ilyen dolgokba simán betudnál segíteni, a szomszéd kis csaj 19 évesen terhes és 7 hónaposan még rendesen bejárt dolgozni, plusz otthon, főzött, mosott, takarított a párja után, arról nem is beszélve hogy mellette simán eljárt még besegíteni az apja egyik lángosos büféjébe, ugyanúgy sütötte a lángost, dagasztott, kiszolgálta a vevőket.
Haa esetleg veszélyeztetett terhes vagy, vagy valami hasonló van az más. De nem egyszer jártam disznóvágáson és láttam hogy a terhes nők is ugyanúgy dolgoztak, igaz nem emelték meg a több kilós darabokat de ugyanúgy, főztek, mosogattak, stb...
"azt hogy kár hogy nem elöbb derült ki hogy ilyen. "
Ja kár szegény férfi eltarthatja majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!