Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy mondhatot ilyet a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondhatot ilyet a párom mindenki előtt amikor terhes vagyok tőle?

Figyelt kérdés

Három hónapos terhes vagyok. Ma disznót öltünk és már előre szóltam a páromnak, hogy a terhességem miatt nem tudok nekik segíteni. Kisütni a zsírnak valót, megfőzni a vért stb.

Erre azt mondta, hogy akkor ne is egyek belőle.

Ti erre mit reagálnátok?

2013. dec. 15. 16:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
71%

En a hetedik honapban vagyok.Falun nevelkedtem de 3-4 honapot en is vegigfeküdtem. Nagyon sok mindentöl elhänytam magam (pl dinnye illata).

Erthetö, hogy te sem birod, a pärodnak meg kellene ezt ertenie ha nem taho.

2013. dec. 15. 16:46
 12/78 A kérdező kommentje:

Nem akartam cipekedni és emelni. Ő akarja jobban ezt a gyereket akkor most mit rinyál?

Amúgy hentes is volt, a húsokat ő vágta össze. Èn pedig elmentem anyámhoz arra az időre.

2013. dec. 15. 16:52
 13/78 anonim ***** válasza:
64%
Oké de nem csak cipekedni lehet. Bőven akad ott még gyerek munka is.
2013. dec. 15. 16:55
 14/78 anonim ***** válasza:
35%

10# minden tiszteletem.

nemam mint a kerdezo, h lelep h semmit se kelljen csinalni, foleg 3 honaposan, kiralylany...

2013. dec. 15. 16:55
 15/78 anonim ***** válasza:
92%

A legnagyobb baj, az, hogy meg sem próbáltál segíteni.

Ha segítesz és nem érzed jól magad, akkor biztos megértett volna.

Elmenni csavarogni míg a többiek dolgoznak, csúnya dolog.

2013. dec. 15. 16:56
 16/78 anonim ***** válasza:
24%

azt hogy kár hogy nem elöbb derült ki hogy ilyen. akkor kidobod s keresel normális pasit.

persze mondhatod neki hogy akkor mostantól csak abból egyet amit egyszerre főztők, azon a napon amikor nem takarit veled együtt aludjon a híd alatt, csakhát ez nem kapcsolat.

sajnállak mert gyerekét egyedül nevelő anya vagy, csak ez még nem realizálódott.

2013. dec. 15. 16:57
 17/78 anonim ***** válasza:
45%

Azért ilyen dolgokba simán betudnál segíteni, a szomszéd kis csaj 19 évesen terhes és 7 hónaposan még rendesen bejárt dolgozni, plusz otthon, főzött, mosott, takarított a párja után, arról nem is beszélve hogy mellette simán eljárt még besegíteni az apja egyik lángosos büféjébe, ugyanúgy sütötte a lángost, dagasztott, kiszolgálta a vevőket.

Haa esetleg veszélyeztetett terhes vagy, vagy valami hasonló van az más. De nem egyszer jártam disznóvágáson és láttam hogy a terhes nők is ugyanúgy dolgoztak, igaz nem emelték meg a több kilós darabokat de ugyanúgy, főztek, mosogattak, stb...

2013. dec. 15. 16:59
 18/78 anonim ***** válasza:
54%

"azt hogy kár hogy nem elöbb derült ki hogy ilyen. "

Ja kár szegény férfi eltarthatja majd.

2013. dec. 15. 17:00
 19/78 anonim ***** válasza:
77%
Én is émelygős voltam, dehát felnőttünk, nem? Soha nem húztam ki magam mindenből. Nem kell annyira féltened magad, egy kis munkától semmi bajod nem lesz. Én 8 hósan is segítettem a disznóvágásnál, nem emelgettem, hanem főztem, mosogattam, meg amit tudtam, pedig mellette volt (akkor 14 hónapos) másik gyerek is. A hozzáállásoddal vannak a bajok, ennyin nem kell megsértődni, ha csak passzolsz már ennyi idősen, mi lesz később? Egy vacsorát sem főzöl meg majd, mert terhes vagy_? Ez egy állapot, nem betegség..
2013. dec. 15. 17:00
 20/78 anonim ***** válasza:
69%
Én jelenleg a második gyermekemet várom, és a terhesség nem betegség, de könnyen előfordul, hogy egy pillanat alatt felfordul a gyomrom egy szagtól. De például a disznóvágást soha életemben nem bírtam. Rosszul vagyok az egésztől, szerencsére a mi családunk már gyerekkorom óta nem csinálja, de a férjem családja igen. Mindenki elfogadja, hogy nekem ez nem megy, és bár elkísérem a férjem és ott vagyok a házban, nem kell bekapcsolódnom. A sógorom ugyanígy nem bírja az egészet, ilyenkor ketten inkább palacsintát sütünk a családnak vagy valami húsmentes kaját is csinálunk, mert félreértés ne essék, nem a munka elől akarok megszökni, csak egyszerűen nem bírom és kész. Én a disznótoros kajákért sem vagyok oda. Szóval szerintem nem a kérdezővel van a baj, inkább a párja megjegyzése a bántó.
2013. dec. 15. 17:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!