Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm terhes lett és úgy érzem, hogy nem kéne megtartani, mit tegyünk?
Ezt kozosen kell eldontenetek.En is 21 eves voltam, mint a baratnod, amikor teherbe estem, ugyszinten foiskolas.A parom akkor volt 26, o mar dolgozott.Nekunk sem volt hazunk, sot az allando lakohelyunk is 1700 km-re volt egymastol.Mindenki azt mondta, hogy felelotlenseg lenne igy gyereket vallalni.
Ennek ellenere megtartottuk a babat es osszehazasodtunk, mert nagyon szerettuk egymast.Amig a fosulit befejeztem Magyarorszagon laktunk, itt sajnos a ferjem nem kapott munkat, mivel nem beszel magyarul, igy mindkettonk csaladja tamogatott ahogy tudott erre az idore.Amint vegeztem kulfoldre koltoztunk.Azota a kisfiam 7 eves, van sajat lakasunk, 2 autonk, jo munkahelyunk.Boldog hazasagban elunk, lassan a masodik babat tervezzuk.
Ezzel azt akarom mondani, hogy bar ilyesztoek a kezdeti nehezsegek, ha szeretitek egymast barmi lehetseges.Az, hogy bevallaljayok a babat, nem azt jelenti, hogy lehuzzatok magatokat a wc-n.Es igen is lehet biztos benne valaki 21 evesen, hogy megtalalta az igazit.Ha ebben biztosak vagytok, akkor hajra, sok sikert!
5 hetes, van még időnk gondolkodni, de nem tudom, mi lenne helyes. Dolgozunk mindketten suli mellett, egész jól keresünk, de én még lakótársakkal lakom, ő meg egy garzonban, amit a szülei vettek.
Ő ki van akadva és el van keseredve, én meg még nem tudom mit érzek, igazából csak félek, hogy elrontja a közös életünket vagy nem tudnék helytállni
Ha mindig arra várnának az emberek, hogy ideális időpontban érkezzen a baba, az emberiség kihalt volna.
Mi van akkor, ha nincs saját lakásotok? Az nem garancia a boldogságra vagy a tökéletes gyermeknevelésre, ha saját ingatlan van a neveden.
Egyébként a szexuális élet bizony azt is eredményezi, hogy egy új élet jön létre belőle, ezért is felelősséggel szabad csak nemi életet élni.
Én a helyedben megtartanám, de kíváncsi vagyok, hogy a barátnőd mit gondol? Ő mit szeretne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!