Kiderült hogy terhes vagyok, jó ötlet megtartani ebben a helyzetben? 20/L
Mire megszületne már bőven 21 lennék, párom 24 éves jelenleg. Több mint 2 éve együtt vagyunk. De mindketten külön a szülőkkel élünk még.
Ő dolgozik már 5 éve, én viszont 1 hete fejeztem be végleg az iskoláimat. (érettségi+ okj tanfolyam)
Ezt nektek kettőtöknek kellene eldönteni.Párod mit mond?
Miért éltek még a szülőkkel?
Albérletbe tudnánk költözni. Ezt már régóta terveztük is. Csak a babát nem igazán..
Szüleim szerint én magam is gyerek vagyok még amiatt hogy nincs semmi munkaviszonyom....és féltenek hogy barátom elhagy bármikor...és miből fogok megélni stb.
Ha nincs hol laknotok,a párod keveset keres,akkor felelőtlenség a gyerekkel szemben is megtartani. Talán azért is ellenzik a szüleid,mert nem akarják ők eltartani az unokájukat.
A végzettségeddel nehezen találsz munkát,főleg,ha megtudják,hogy terhes vagy. Utána évekig nem vesznek fel kisgyerekkel sehova.
Azt kell eldöntenetek,hogy tisztességesen fel tudnátok-e nevelni? Egy kisbaba nem csak aranyos,de nagyon sokba kerül még 18 éves koráig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!