Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiderült hogy terhes vagyok,...

Kiderült hogy terhes vagyok, jó ötlet megtartani ebben a helyzetben? 20/L

Figyelt kérdés

Mire megszületne már bőven 21 lennék, párom 24 éves jelenleg. Több mint 2 éve együtt vagyunk. De mindketten külön a szülőkkel élünk még.

Ő dolgozik már 5 éve, én viszont 1 hete fejeztem be végleg az iskoláimat. (érettségi+ okj tanfolyam)

2012. márc. 21. 11:28
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
78%
Nem tartanám meg. 27N.
2012. márc. 21. 14:23
 32/38 anonim ***** válasza:
84%

Én sem tartanám meg.

Az ok: annyi gyereket vállalok, amennyit egyedül is el tudok tartani. Nem akarok gyerektartás meg segély után futni, ezt az időt inkább a gyereke(i)mre fordítanám.

2012. márc. 21. 14:32
 33/38 anonim ***** válasza:
21%

Neked ajánlom ezt a videót, pont az ilyeneknek való:

[link]

2012. márc. 21. 16:06
 34/38 anonim ***** válasza:
30%
mármint a videó nem a kérdezőnek ment, annak aki annyira hangsúlyozza, nincs különbség a baba és az embrió között.,
2012. márc. 21. 16:08
 35/38 anonim ***** válasza:
67%

Semmi szükség az ilyen meg hasonló videókra, a kérdezőnek nem ez alapján kell dönteni, hanem a saját és családja helyzetét figyelembe véve.

Ízléstelen és szemét dolog ilyenkor sokkoló videókat bepakolni!

2012. márc. 21. 16:14
 36/38 anonim ***** válasza:
83%

Érdekes, hogy én, aki kimerítő és segítő szándékú választ írtam le lettem pontozva, a többi barom, aki a saját igazát vitatja meg, amikor a kérdés nem erről szól, pedig nem. Elmegy az ember kedve az írástól...ha nem lenne olyan, aki segítségre szorul itt, nem is írnék... :(

23N

2012. márc. 21. 16:54
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sem fogok jobban sajnálni egy babszemet mint egy megszületett babát akit eldob az anyja. Így gondolod ez van, szülj bele a nyomorba egy gyereket aztán éljen úgy hogy nélkülöznie kell csak mert anyuci sajnálta elvetetni...mindenki más, el kell fogadni.
2012. márc. 21. 18:04
 38/38 mus musculus ***** válasza:
100%

03-21 16:14 ha ráment volna a linkre, nem írt volna ökörséget. Nekem tetszik az FG jelenet, mert rendesen kifigurázza az abortuszellenzők fő érveit.

Lényeg a lényeg; ha nincs szülői támogatás, inkább ne vállald be, csak vele szúrnál ki.

2012. márc. 31. 18:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!