Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiderült hogy terhes vagyok,...

Kiderült hogy terhes vagyok, jó ötlet megtartani ebben a helyzetben? 20/L

Figyelt kérdés

Mire megszületne már bőven 21 lennék, párom 24 éves jelenleg. Több mint 2 éve együtt vagyunk. De mindketten külön a szülőkkel élünk még.

Ő dolgozik már 5 éve, én viszont 1 hete fejeztem be végleg az iskoláimat. (érettségi+ okj tanfolyam)

2012. márc. 21. 11:28
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
74%
Hát igen, nekem pl kb lelkileg rosszabb lenne odaadni másoknak a gyerekem és tudni hogy eldobtam mint egy valami kis izét ami még nem is tud magáról kivetetni magamból, ez van.
2012. márc. 21. 12:47
 22/38 anonim ***** válasza:
75%

Pár dolgot kell megvizsgálnod: mennyire biztos a párkapcsolatod, Te mennyire vagy lelkileg érett, van-e esély, hogy anyagilag is bírjátok valahogy?

Azon kívül, számít, hogy eddig milyen elvek szerint éltél. Racionális vagy inkább, vagy olyan, aki mindig a szívére hallgat.

azt is vizsgáld meg, hogy HA nem tartod meg a babát, hogyan tudnád a helyzetet kezelni magadban. Elkönyvelnéd magadban, mint felelős döntést és túltennéd magad rajta idővel? Vagy egész Életedben bántana és örök seb lenne?

Te ismered magad, a kapcsolatod, a párod. A szüleid részéről viszonylag normális, hogy ellenzik, de hidd el, tiszteletben tartják a döntésed majd.

Kívánom, hogy jól dönts, és legyél nagyon boldog!

(Írd majd le, hogyan döntöttél!)

Üdv, 23N

2012. márc. 21. 12:48
 23/38 anonim ***** válasza:
86%

"Honnan tudod kinek mi a megrázóbb lelkileg?"

Szerintem nem is kérdés, hogy odaadni azt a gyermeket, akit 9 hónapig a szíved alatt hordtál, sokkal nehezebb, mint egy még nem is fogható, még igazán nem is létező "valamit" elveszteni.

2012. márc. 21. 12:51
 24/38 anonim ***** válasza:
67%

Okés,nem vagyunk egyformák.

Kinek ez nehezebb kinek az,ki ezzel a tudattal tud együtt élni ki a másik variációval.

Csak mint mindenben ebben sem kellene általánositani hogy mi a nehezebb.

2012. márc. 21. 12:57
 25/38 anonim ***** válasza:
29%

"Oh, persze, mert lemondani a gyerekről olyan kis játszi könnyedség! Hányszor is tetted meg? Kicsit sem ugyanaz, mint egy pár perces beavatkozás, lelkileg sem ugyanaz megélni."

Egy fejlődő magzatot kinyírni sokkal jobb, igazad van... -_-

2012. márc. 21. 13:18
 26/38 anonim ***** válasza:
84%
Az a fejlődő magzat kb semmit nem tud, azért van behatárolva hogy meddig lehet elvetetni.
2012. márc. 21. 13:37
 27/38 anonim ***** válasza:
82%
Amúgy meg a sok álszent, akkor minek szexeltek? a sok ge.cibe,már elnézést millió ilyen sejt van,ami azért küzd hogy beérjen a másikba, azt nem sajnáljátok? jézusom...
2012. márc. 21. 13:39
 28/38 anonim ***** válasza:
76%
Én megtartanám, de valószínűleg nem lenne jó ötlet. Albérlet+3 ember eltartása 1 fizetésből + alapgyesből + csp-ból elég necces. Kivéve, ha jól keres a srác, és biztos a kapcsolat. Egyébként ilyen körülményekre már sokan vállalják a gyereket.
2012. márc. 21. 13:42
 29/38 anonim ***** válasza:
16%

Nem értem miért kell ezen az abortusztémán lovagolni?

A kérdező feltett egy kérdést,amire kapott válaszokat,több lehetősége van ezek közt van az örökbefogadás lehetősége is.

2012. márc. 21. 13:58
 30/38 anonim ***** válasza:
28%

Megtartanám.

Én 22 évesen terveztem a babát a párommal, ő 24 volt, hasonló helyzetbe mint ti, csak mi már albérletben éltünk de nekem sem volt munkám, viszont a párom jól keresett. Az más kérdés, hogy utána nagyon megromlott a viszonyunk, mert kezdett belebolondulni a számítógépes játékokba, és minden kezdte idegesíteni körülötte, és olyan csúnyán kezdett bánni velem meg a gyerekkel, hogy azt inkább el sem mesélem... nekem a lányom az életem értelme, már rég megöltem volna magam, ha ő nem lenne!

De remélem ti nagyon szeretni fogjátok a picit! :)

2012. márc. 21. 14:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!